Czarne 6N by kuba90876 sezon 2k16

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
przemo92
Konkretnie zainteresowany

Post autor: przemo92 »

Jak nie znajdziesz nic o smokedzie to wal na pw, jak będę miał czasz zrobię ci zdjęcie co dokładnie i jak pomalować. Powodzenia!
k
kuba90876
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: kuba90876 »

Poszło pw ;)
Awatar użytkownika
Winiacz
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Winiacz »

Słabo szukasz.
viewtopic.php?f=25&t=10163

Co do niebieskich: rozgadanie się o "helli black magic" pomaga, w szczególności gdy masz ori lampy, albo chociaż klosze.
k
kuba90876
Mały interesant
Mały interesant

Widziałem ten manual, lecz u mnie nie widać zdjęć :( Jest tylko i wyłącznie opis. Może to dlatego, że nie używam komputera, tylko użytkuje telefon. Także jeśli mógłbym prosić was o to, abyście wysłali mi zdjęcia z tego manuala ze smokedem, byłbym bardzo wdzięczny za wszelką pomoc, ponieważ nie używam już komputera od długiego czasu ;) Maila mogę podać na pw :)
Awatar użytkownika
RemekPL
Newbie
Newbie

Post autor: RemekPL »

Modzenie modzeniem kolego, ale bierz się za rudego na lewym nadkolu :)

Powodzenia i bezawaryjności :)
Obrazek
k
kuba90876
Mały interesant
Mały interesant

RemekPL spokojnie :) Przyjdzie lepsza pogoda to się wszystko zrobi :) Póki co muszę tak jeździć jeszcze z miesiąc, a potem wszystkim na spokojnie się zajmę :) Wiadomo, samochód ma swoje lata, roczek młodszy ode mnie, :D więc ruda będzie już na pewno wchodziła na blachę, zwłaszcza po zimie, stanie pod chmurką, też jest na minus :(
Awatar użytkownika
RemekPL
Newbie
Newbie

Post autor: RemekPL »

Znam Twój ból, moje polo 2 dni temu od lakiernika odebrane :D także rudego z lupą nie poszukasz :grin:
Obrazek
k
kuba90876
Mały interesant
Mały interesant

Oj taak. Nie widać, nie widać, aż tu mycie po zimie i co widać na samochodzie? Piękne ogniska rdzy :D Przyjdą cieplejsze dni, to zajmę się każdym, nawet najmniejszym burchelkiem ;) I na pewno muszę coś zrobić z tym korkiem gumowym w podwoziu, dokładniej z tyłu pod wycieraczką, boo jest mokra wykładzina :( Mam pomysł wyciągnąć fotele, kanape, i potrzebne plastiki. Wyrzucić wykładzinę z wnętrza, zabezpieczyć te miejsce przed dostawaniem się wody, zabezpieczyć całą podłogę przed korozją i złożyć wszystko do kupy. Wyjdzie coś z tego? ;)
Awatar użytkownika
adik300i
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: adik300i »

[quote=""kuba90876""] Wyrzucić wykładzinę z wnętrza, zabezpieczyć te miejsce przed dostawaniem się wody, zabezpieczyć całą podłogę przed korozją i złożyć wszystko do kupy. Wyjdzie coś z tego? ;)[/quote]

Oczywiście, dużo osób zrobiło już podłogę w 6N, bo tam są te fabryczne otwory montażowe i w nich tylko gumowa zaślepka, miejsce które najbardziej rdzewieje. Najlepiej będzie te zaślepki wywalić i otwory zaspawać ;)
Było: Polo 6N 1.6 by Adi
Jest: Seat Exeo 2.0 TDI
Jest: Audi 80 Cabrio by Adi
KLIKNIJ I ZOBACZ
Obrazek
k
kuba90876
Mały interesant
Mały interesant

Zaspawać? Z tym może być problem. Myślałem nad żywicą+matą? Czy takie połączenie może być? Czy musi być spawane? :)
Awatar użytkownika
przemo92

Post autor: przemo92 »

Spawanie! To jedyne solidne połączenie, jak dobrze potem zabezpieczysz to wytrzyma lata a żywica po 2 latach zacznie odpadać i będziesz miał powtórkę z rozrywki.
k
kuba90876
Mały interesant
Mały interesant

No to się pospawa :-) Żaden problem, chociaż myślałem, że żywica może być. No coż :)
k
kuba90876
Mały interesant
Mały interesant

Wczoraj rano zastała mnie niemiła niespodzianka, śnieg :-( Samochód cały zmarzniety, lecz zamki nie zamarzły :-D W weekend może coś porobie przy poli, lecz wszystko zależy od tego czy będzie na to czas :)

Małe foto, robione kalkulatorem :lol:

Obrazek
Awatar użytkownika
adik300i
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: adik300i »

Kurcze a w opolskim słońce :D Tzn wczoraj, dziś już było zachmurzono i strasznie wieje wiatr :P Chyba jeszcze poczekam z założeniem letniego ogumienia..
Było: Polo 6N 1.6 by Adi
Jest: Seat Exeo 2.0 TDI
Jest: Audi 80 Cabrio by Adi
KLIKNIJ I ZOBACZ
Obrazek
k
kuba90876
Mały interesant
Mały interesant

No ja z letnimi zawsze czekałem do kwietnia. Zawsze po przeglądzie wymieniałem je z tatą i w tym roku też tak zrobię :) Nie ma co się spieszyć z tą zmianą, praktycznie codziennie z rana są u mnie przymrozki, już kilka osób się o tym.niestety przekonało... Nie chciałbym mieć żadnego incydentu z samochodem :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”