Dawno mnie tu nie było. Po drodze zaliczyłem kilka fuckupów:
1) temat hebli wisi na haku, musiałem je sprzedać, bo ni chuj nie weszły mi do felg... (nie średnica tylko et)-na szczęscie ojebałem je w dobrej kasie w godzinę
2) air był jeden dzień, ale poduszki tylne miały za szerokie okucia i auto piało, a pozatym puszczały luft
3) Kupiłem felgi z GTA 17' z myślą o 2k15 ale... postanowiłem, że zostaną na zime, więc szukałem innego koła, po zaklepaniu jr16 zupełnie nie chcący wpadły mi 3SDMy 0.06 w secie 8.5 i 9.5j et 35 na których stety lub nie stety muszę przegonić sezon. Jak się uda to pójdą w złotą anodę, ale na ten moment to wątpię, że wogóle się zmieszczą. Zamówiłem wczoraj opony 205 i 215/35/18 do końca tygodnia mają być, i zobaczymy co się będzie działo
4) Od miesiąca czekałem na SPARCO R333, a teraz kiedy są dostępne, to mi sie nie podobają, więc szukam jakiegoś normalnego OEM+ stołka
A z przyjemnych rzeczy to dopadłem licznik z polo GTI 2015(którego jak na ten moment nie da sie zakodować jeszcze ;/) i Pakietowe progi z polo GTI więć wszystkie plastiki, czyli grill kratki zderzaka przedni i tylny dyfuzor oraz progi lecą w czarny piano (jutro montaż) Air i koło już siedzą.
A no i wsadziłem tłumik z przepustnicą teraz mam głośno kiedy chce, a cicho kiedy też chce

Jak będzie okazja to nie omieszkam pochwalić pierdzeniem mojego rajdowego 1.2
Na ten moment wygląda to tak: