[quote=""comandos19""]siemka z tego co pamiętam jesteś z wisły więc podjedź sobie do Goleszowa do "auto serwis bujok " handluje hakami też u niego kupowałem go mojego i jestem zadowolony w 100% to masz jak jedziesz do cieszyna w samym centrum goleszowa po prawej stronie zaraz za biedronką oni maja tez stacje kontroli na pewno trafisz koszt w moim przypadku ok 350 zł montowałem sam bez przeróbek jedynie co to trzeba było zrobić wycięcie od spodu w niewidocznej części i zderzaka i tego chyba nie unikniesz wycięcie ma 5x5 cm z zarejestrowaniem tez nie ma problemu jedziesz na przegląd cząstkowy i po sprawie

możesz zapytać w bielsku jak masz zjazd do agata meble to zjedź (pierwszy za auchanem ) potem w lewo andersa i pierwsza w pawo wzdłuz ekspresówki w kierunku bielska dość długo trzeba jechać ale powiem ci że ceny maja z kosmosu od 450 w góre. dodam jeszcze że nie musisz zakładać haka w serwisie możesz to zrobić sam byle było widać tabliczkę znamionową ,zakładałem w zeszłym roku i nie było problemu[/quote]
Kurcze ze pamiętasz z kąd jestem. Ale wielkie dzięki podjadę do Goleszowa