Jaka inna kierownica (org bez jaska)?

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Mlody
Początkujący
Początkujący

Jaka inna kierownica (org bez jaska)?

Post autor: Mlody »

Ma ktos moze porownanie jaka kierownica najbardziej by pasowala w miejsce oryginalnej bez poduchy?
Bo o komforcie jazdy z ta fajerka to mysle ze nie musze sie wypowiadac :)
Chodzi mi TYLKO o oryginalna VW, najlepieiej w skorze ;) i zeby instalacja byla typu plug & play (wyciagam stara i wkladam nowa :) )
No i zeby komponowala sie z reszta szarosci i nie zaslaniala zegarow. A moze ma ktos taka na sprzedaz?
I jeszcze jedno pytanko, w mojej wersji Fox fotele nie sa super wygodne, czy np w 6N2 albo 6N nie Foxach byla jakas poprawa? Bo w GTI to pewnie fajnie kubly, ale kosztuja tez troche :) Nie chodzi mi o kubly ale o odrobine wiecej komfortu i trzymania na bokach.
g
goldi
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: goldi »

ja ci proponuje raida o takiego niestety nie ma w Polsce nówki http://www.allegro.pl/item495697040_kie ... _tani.html

oczywiście w kolorze czarnym :) bardzo ładnie się komponuje w polo
Awatar użytkownika
Mlody
Początkujący
Początkujący

Post autor: Mlody »

No tylko ze jest nieoryginalna ;) A mysle (albo mam nadzieje) ze VW oferuje jakies wygodne kierownice, moje Polo ze sportem nie ma nic wspolnego, wiec nie widze sensu pakowania sportowej fajerki ;)
Zamienniki czesciowo niezawodne czy jak tam to bylo ;)
Awatar użytkownika
ajuztam
Początkujący
Początkujący

Post autor: ajuztam »

mi tam przypasowala od 6N GTI. wygodniejsza od oryginalu i o wiele ladniejsza. moze troche za chuda ale mozna sie przyzwyczaic. widzialem na allegro ktos ma taka za calkiem dobre pieniadze.
Obrazek Obrazek
DO NOT TROUBLE TROUBLE, UNTIL TROUBLE TROUBLES YOU.
g
goldi
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: goldi »

hehe tak poza tematem przez 10 minut się wpatrywałem co ty masz zamontowane za cudo pod nawiewami w miejsce tej półeczki co to sie tak świeci na czerwono :D aż dopiero na zbliżeniu wypatrzyłem że to baton snikersa :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”