[9N] Brak regulacji jasności podświetlenia deski rozdzielczej

Coś nie działa? Nie wiesz jak uporać się z usterką bądź problemem technicznym w Twoim polo? To właściwy dział,by zadać pytanie.

Moderator: Global Moderator

Z
Znany
Raczkujący
Raczkujący

[9N] Brak regulacji jasności podświetlenia deski rozdzielczej

Post autor: Znany »

Witam, jakiś czas temu stałem się posiadaczem Polówki z 2004r. (9N) i generalnie wszystko w porządku ale mam taki mały problem, a mianowicie ostatnio jadąc wieczorem podświetlenie zegarów strasznie raziło po oczach i postanowiłem je przyciemnić i wtedy zorientowałem się, że w mojej Polówce nie ma regulacji podświetlenia deski rozdzielczej  ???  :o :o W związku z czym mam pytanie, czy orientuje się ktoś żeby wychodziły te Polówki bez tej regulacji podświetlenia czy to z moją jest coś nie tak :/
Polo 6N2 1.4TDI ---> Seat Leon 1.8T ----> Polo 9N 1.4TDI :D
O
Olek04
Newbie
Newbie

Post autor: Olek04 »

Ja w swojej tez tego nie mam, a dziewczyny polo ma regulacje podswietlenia deski :/
P
Piotrek89
Newbie
Newbie

Post autor: Piotrek89 »

Widzę że nie tylko ja mam z tym problem  :D  w polo chyba 9n 2004 kojarzy mi się ze była ta opcja z pozycji licznika - kręcenie,wciskanie itp tych guziczków :D ale dokładnie nie pamiętam i nie mam zamiaru trenować na swoim liczniku :D  Fajnie by było jakby ktoś nam łaskawie odpowiedział bo chyba to nie jest tajemnica :D
n
neos50
Początkujący
Początkujący

Post autor: neos50 »

W 9n regulacja podświetlenia licznika jest obok regulacji wysokości świateł, przełącznik wygląda tak jak na tym zdjęciu
https://zapodaj.net/95a873ad424b0.jpg.html
j
januszpolo
Newbie
Newbie

Post autor: januszpolo »

ja mam regulację obok regulacji świateł, polo 2004r
ODPOWIEDZ

Wróć do „100 technicznych pytań do...”