[6n2] Red GTI

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

M
MłodyTipo
Newbie
Newbie

Post autor: MłodyTipo »

vwmaro pisze: Podoba mi się, że Polo nadal w dobrych rękach :) Jeszcze jakieś plany ? Pozdro.
Przed sezonem jakiś wielkich zmian już nie będzie. Ramiona wycieraczek poszły do prochu, trzeba kupić trochę kosmetyków, oddać na małą polerkę, zmienić gałkę biegów i parę innych detali. Wszystko powoli bo trochę to kosztuje.  ;)

Obrazek
Awatar użytkownika
BraHOL 12
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: BraHOL 12 »

Jest śliczna  ;) oby tak dalej.
Sunshine Live Electronic Music Radio
i\'ll always remember
M
MłodyTipo
Newbie
Newbie

Z kolejnych nowości ramiona wycieraczek wróciły z malowania, wpadł do nich aerotwiny i zmontowane są na samochodzie. Do tylnego zawieszenia wrzuciłem twarde odboje ta technixa, przyszły nowe śruby do kół i ogólnie pokręciłem coś znowu zawieszeniem i już chyba jest ostatecznie. Testy drogowe były i prócz tego że łożyska z przodu zaczęły grać wszystko jest okej  ;) Teraz zbieżność, parę detali zrobić i można zaczynać sezon  :D

Obrazek
Awatar użytkownika
fred
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: fred »

Powiem tak na nowym kole jest bajka. Pięknie to leży i złoty kolor rotorów pasuje idealnie do czerwonego lakieru!
Czekam na więcej :)
M
MłodyTipo
Newbie
Newbie

No więc w końcu skręciłem wszystko na gotowo, kupiłem trochę kosmetyków, zamontowałem gałkę zmiany biegów z 6r, zrobiłem zbieżność, wyciągnąłem wgniotkę na błotniku, wyregulowałem zamek w klapie, zamontowałem odboje w klapie i wiele wiele innych i można uznać auto za prawie gotowe na sezon ;) Wygląda w całości to tak :

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

W przyszłym tygodniu auto idzie na mały detailing i woskowanie. W maju tylny zderzak idzie do malowania i wpadną nowe oleje do silnika i skrzyni i tyle na ten sezon. Nic więcej nie robię tylko cieszę się jazda. A od jesieni grzebiemy coś dalej  :) Ogarnę jakąś sesję to wrzucę lepsze fotki.
M
MłodyTipo
Newbie
Newbie

8) 8) 8)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek