Podświetlene Zegarów Polo 6R

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

M
Michas 1.2TSI
Newbie
Newbie

Podświetlene Zegarów Polo 6R

Post autor: Michas 1.2TSI »

Cześć Wszystkim,

Bardzo proszę o pomoc. Zmieniłem zegary w swoim Polo 1,2 TSI. Niestety nie pamiętam czy tarcze licznika oraz obrotomierza się podświetlają po zmroku na wyłączonych światłach? czy podświetlone są gdy jest widno?

Z góry bardzo dziękuję za cenną wskazówkę.

Pozdrawiam
Michał
Michas
r
riczi82
Newbie
Newbie

Post autor: riczi82 »

Po zmroku tylko wskaźniki świecą przy wyłączonych światłach.
M
Michas 1.2TSI
Newbie
Newbie

Bardzo dziękuje za pomoc. czyli na włączonym silniku w nocy świecą tylko wskazówki bez tarcz zegarów? w a dzień tarcze są podświetlone?
Michas
Awatar użytkownika
dcgumis
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: dcgumis »

Ja wcześniej przed aktualizacją miałem , ze Tylko wskazówki się podświetlały w dzień i noc póki nie przełączyłem na mijania , po aktualizacji w dzień podświetlały się wszystko na liczniku , gdy przychodził wieczór to swięciły się tylko wskazówki.
M
Michas 1.2TSI
Newbie
Newbie

jeszcze raz wielkie dzięki. zastanawiam się czy tego nie zamienić by nie świeciły w dzień tylko w nocy
Michas
Awatar użytkownika
irdeto
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: irdeto »

Nie jestem na sto procent pewien,ale czy wersji z czujnikiem deszczu i światła w lusterku wstecznym,ma to coś z tym wspólnego....
Teraz nie pamiętam letnich tras,ale podajże jak bardziej słońce biło,to zegary choćby jaśniejsze miałem,zaś gdy robiło się fest pochmurno/wieczorowo,to tylko wskazówki świeciły.
Pamiętam,że wtedy extra przysłaniałem czymś zegary,bo wydawało mi się że są one jaśniejsze. :-\
Ostatnio zmieniony 20 lut 2018, 20:11 przez irdeto, łącznie zmieniany 1 raz.
M
Michas 1.2TSI
Newbie
Newbie

Bardzo dziękuję za odpowiedz. Myślę że jest u mnie ok czyli zegary w dzień świecą (tylko po co ?) a w nocy gasną (świecą się same wskazówki). Ja nie ma lusterka z czujnikiem a zegary same w sobie maja wbudowany czujnik. Jak przyglądniesz się na obrotomierz w zwykłych zegarach widać jaśniejsze kółeczko. W zegarach GTI jest na prędkościomierzu.
Michas
Awatar użytkownika
dcgumis
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: dcgumis »

Michas 1.2TSI pisze: Bardzo dziękuję za odpowiedz. Myślę że jest u mnie ok czyli zegary w dzień świecą (tylko po co ?) a w nocy gasną (świecą się same wskazówki). Ja nie ma lusterka z czujnikiem a zegary same w sobie maja wbudowany czujnik. Jak przyglądniesz się na obrotomierz w zwykłych zegarach widać jaśniejsze kółeczko. W zegarach GTI jest na prędkościomierzu.
Żeby przełączyć światła dzienne w światła mijania.
M
Michas 1.2TSI
Newbie
Newbie

pewnie tak:) ale dałbym sobie głowę uciąć że było inaczej. tzn może dłużnej się świeciły po odpaleniu auta zanim przygasły.
Michas
ODPOWIEDZ

Wróć do „elektryka + centralny zamek”