Nowe Polo 2009

Ciekawostki i nowości ze świata motoryzacji.

Moderator: Global Moderator

Awatar użytkownika
Sputnik_Wwa
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Sputnik_Wwa »

Ja zamówiłem 10 września więc na info o swoim jeszcze troszkę poczekam :(
Był Matiz, Był Chrysler Grand Voyager a wracam do rodzinnej tradycji VW/Audi :) Nowe Polo coming soon
Awatar użytkownika
SpoX
Początkujący
Początkujący

Post autor: SpoX »

gdybym tylko mial pieniadze na takie cudo wogole bym sie nie zastanawial samochód bardzo urodziwy
Awatar użytkownika
Sputnik_Wwa
Raczkujący
Raczkujący

Ale trzeba na dziada czekać i czekać :P Akurat teraz jesienią by mi się bardzo przydało auto na wypady w góry
Był Matiz, Był Chrysler Grand Voyager a wracam do rodzinnej tradycji VW/Audi :) Nowe Polo coming soon
6
6Rpolo
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: 6Rpolo »

[quote=""Sputnik_Wwa""]Ja zamówiłem 10 września więc na info o swoim jeszcze troszkę poczekam [/quote]
czyli zgodnie z poniższą regułą Twoje auto powinno zostać w 42-43 tygodniu wyprodukowane :good:

[quote=""6Rpolo""]ja zamawiałem 19.08.2009r. czyli tydzień przed kolegą

AdamAston napisał(a):
Zamówiłem nowe Polo 26.08.tegoż roku.
Przed chwilą otrzymałem wiadomość od ''mojego'' dilera,że w 40 tygodniu roku będą produkować dla mnie auto.
Zapewniał również o odbiorze auta w połowie pażdziernika.

tak więc 39 tydzień produkcji też się zgadza, odbiór po 2 miesiącach to szybciej niż w Niemczech [/quote]
\'99 Citroen Xsara 1.4B 75KM 2002-2006
\'02 Nissan Almera 1.5B 98KM 2006-2008
\'99 Seat Arosa 1.7SDI 60KM 2008-
\'09 VW Polo 6R 1.6TDI CR 75KM 2009-2010
\'10 VW Polo 6R 1.2 TSI 105KM[/colo
A
AdamAston
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: AdamAston »

Panowie!!Tylko pozostało czekać. :cool2:
Awatar użytkownika
Sputnik_Wwa
Raczkujący
Raczkujący

[quote=""6Rpolo""][quote=""Sputnik_Wwa""]Ja zamówiłem 10 września więc na info o swoim jeszcze troszkę poczekam [/quote]
czyli zgodnie z poniższą regułą Twoje auto powinno zostać w 42-43 tygodniu wyprodukowane :good:

[quote=""6Rpolo""]ja zamawiałem 19.08.2009r. czyli tydzień przed kolegą

AdamAston napisał(a):
Zamówiłem nowe Polo 26.08.tegoż roku.
Przed chwilą otrzymałem wiadomość od ''mojego'' dilera,że w 40 tygodniu roku będą produkować dla mnie auto.
Zapewniał również o odbiorze auta w połowie pażdziernika.

tak więc 39 tydzień produkcji też się zgadza, odbiór po 2 miesiącach to szybciej niż w Niemczech [/quote][/quote]

Tak by wychodziło :) ale jak widzę w TV reklamę nowej polówki to mnie skręca hehe
A
AdamAston
Raczkujący
Raczkujący

Weż coś na uspokojenie,najlepiej zioła..........chmielowe. :D
:piwo:
Awatar użytkownika
doman
Początkujący
Początkujący

Post autor: doman »

[quote=""Michał88""]http://moto.wp.pl/gid,11431994,title,Po ... jecie.html Nie wiem czy było ale daje[/quote]

byłem w salonie vw w Bydgoszczy, i musze powiedziac ze jestem zachwycony nowym polo... jednak czekam na prezentacje 3d, sprzedawca powiedzial ze vw wyszed z zalożenia najpierw podbic rynek 5d a dopiero pozniej 3d....

Na salonie stało żółte polo (przed inne kolory z przewaga czarnych) ale musze powiedziec ze zółty (a'la kanarkowy) jest najlepszy wg mnie... super auto szkoda tylko ze portfel pusty ;p;)

p.s.
bylem swiadkiem odbioru czarnego, ehhh poczułem sie jakbym to ja go odbierał ;p;)

pozdro
Polo 9n0
Touran 1T0
A
AdamAston
Raczkujący
Raczkujący

Portfel pusty?Pewnie jeszcze uczysz się.Może przyjdzie taki czas,że i Ty będziesz odbierał swoje wymarzone autko.
sERDECZNIE CI TEGO ŻYCZĘ.
Pozdrawiam. :D
6
6Rpolo
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: 6Rpolo »

[quote=""doman""]Na salonie stało żółte polo (przed inne kolory z przewaga czarnych) ale musze powiedziec ze zółty (a'la kanarkowy) jest najlepszy wg mnie...[/quote]
no to mnie uspokoiłeś, bo właśnie ja wybrałem żółty lakier nie widząc go na własne oczy :-D
[quote=""AdamAston""]Panowie!!Tylko pozostało czekać.[/quote]
słuchaj co kombinujesz w temacie opon zimowych, tzn. kupujesz same opony opony/felgi+opony/ inny wariant?
\'99 Citroen Xsara 1.4B 75KM 2002-2006
\'02 Nissan Almera 1.5B 98KM 2006-2008
\'99 Seat Arosa 1.7SDI 60KM 2008-
\'09 VW Polo 6R 1.6TDI CR 75KM 2009-2010
\'10 VW Polo 6R 1.2 TSI 105KM[/colo
A
AdamAston
Raczkujący
Raczkujący

Nic nie kombinuje.Za to idzie się do kryminału. :D

Jeszcze z oponami nie zdecydowałem ale skłaniam się do opcji nabyć tylko opony.
Jestem zbyt leniwy by samemu zakręcać felgi,lubię być wygodnym. :cool:
Awatar użytkownika
Sputnik_Wwa
Raczkujący
Raczkujący

Ja dostałem kółka zimowe w prezencie :) (pełen komplet opony i fele) więc ja się o zimówki nie martwię. ^^

Co do kolorów to widziałem srebrnego żółtego i czerwonego. Czerwony flash dla mnie jest najlepszy ale każdy lubi co innego. Żółty jakiś kobiecy mi się wydał, taki kanarek :) Obserwacje na moich koleżankach to potwierdzają :P
Awatar użytkownika
Artpolo
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: Artpolo »

Panowie, jak ja nie mogę się doczekać aż w końcu dostaniecie swoje polówki. :oki:
Z chęcią poczytam o nowościach.
Teraz to wygląda jakbyście odliczali czas do wyjścia z wojska. To musi być straszne - nie spać 43 tygodnie. :banghead:
Jeżeli z góry zakładasz, że czemuś nie podołasz - nie uda Ci się to nigdy..... Bruce Lee :)
A
AdamAston
Raczkujący
Raczkujący

Wypersfaduj :box: dilerowi by przyspieszył działania. :D :D
Awatar użytkownika
Sputnik_Wwa
Raczkujący
Raczkujący

Ja kupiłem sobie lustrzankę co by ułatwić czas oczekiwania na polóweczkę :P a poza tym będzie czym uwiecznić piękne chwile związane z odbiorem auta ^^
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ciekawostki Motoryzacyjne”