Nowe Polo 2009

Ciekawostki i nowości ze świata motoryzacji.

Moderator: Global Moderator

A
AdamAston
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: AdamAston »

Ja już Cię widzę szczęśliwego,rozpromienionego i uśmiechniętego za kółkiem swej połóweczki.Będą zdjęcia,rodzina i przyjaciele,będzie piwo,będzie feta. :piwo: :yahoo:
Pewnie to będzie pierwszy Twój nowy samochód.

Pozdrawiam. :cool2:
Awatar użytkownika
Sputnik_Wwa
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Sputnik_Wwa »

Hehehe rodzina raczej nie będzie uczestniczyć :) Rodziców to nie rusza. Ja się będę cieszył hehe ;] jak małe dziecko. Tak moje pierwsze nowe auto :) Młody jestem nie miałem kiedy mieć innego :P
Był Matiz, Był Chrysler Grand Voyager a wracam do rodzinnej tradycji VW/Audi :) Nowe Polo coming soon
Awatar użytkownika
woolfik
Początkujący
Początkujący

Post autor: woolfik »

Hehe, a ja się dowiedziałem, że mam jakieś szanse na odbiór jeszcze w tym miesiącu :) Szkoda, że dzisiaj dopiero pierwszy...
Obrazek
A
AdamAston
Raczkujący
Raczkujący

Jeśli to pierwsze nowe to rzeczywiście jak małe dziecko.Uciecha ogromna.Wiem coś na ten temat.
Dziś pod Lidlem stało nowe Polo,zapytałem kobietę jak jej się jeżdzi a ona z rozbrajającą szczerością:jak jeżdziło się starym Maluchem dotychczas to teraz jest komfort.No ale zazwyczaj jest tak,że przed kupnem nowego auta jeżdziło się gorszym albo na piechotkę. :D
Awatar użytkownika
Sputnik_Wwa
Raczkujący
Raczkujący

Ja jeździłem kanapą na kółkach :) nie narzekałem poza tym że dużo palił hehe
Był Matiz, Był Chrysler Grand Voyager a wracam do rodzinnej tradycji VW/Audi :) Nowe Polo coming soon
A
AdamAston
Raczkujący
Raczkujący

[quote=""woolfik""]Hehe, a ja się dowiedziałem, że mam jakieś szanse na odbiór jeszcze w tym miesiącu :) Szkoda, że dzisiaj dopiero pierwszy...[/quote]
Mnie podobnie zapewniają,20 pażdziernika mają produkować dla mnie.Czekamy. :)
Awatar użytkownika
Sputnik_Wwa
Raczkujący
Raczkujący

Mnie powiedzieli że jak wyprodukują to 2-3 tygodnie transport będzie trwał ale zobaczymy : )
A
AdamAston
Raczkujący
Raczkujący

Mam czym jeżdzić,piechotą nie chodzę i spokojnie bez podnieceń czekam.Jeżdżę 8-letnim Lanosem,którego mam od nowości.Lałem benzynę i jeżdżilem,żadnych najmniejszych napraw.Bardzo cenię to auto.Przedtem przewijały się Askony,Regaty i inne. :)
Awatar użytkownika
Sputnik_Wwa
Raczkujący
Raczkujący

Ja jeżeli o takie rzeczy jak auto chodzi to jestem dzieciakiem :) nic na to nie poradze ;]
A
AdamAston
Raczkujący
Raczkujący

A cóż tu możesz radzić.ciesz się ciesz.To takie miłe mieć radochę. :-)
r
romek2711
Newbie
Newbie

Post autor: romek2711 »

Witam. Co powiecie na to: nowe polo 1.6 tdi 75KM,comfortline, szary metalik, 5 drzwi, pakiet cool&sound za cenę 50.000 zł. ? Druga sprawa jesli chcecie wiedziec to polówka po transporcie do Polski stoi około tygodnia i czeka na dalszy transport do konkretnego miasta i salonu. Codziennie je widze i aż ślinka cieknie...
Aha zapomniałem. Do tego ubezpieczenie 3.5%...
Awatar użytkownika
Sputnik_Wwa
Raczkujący
Raczkujący

romek, cena nienajgorsza :) Za taką cenę to widziałem ale 1.4 benzyna i czerwonego
Awatar użytkownika
Bruczyk
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: Bruczyk »

Awatar użytkownika
Sputnik_Wwa
Raczkujący
Raczkujący

Ostatnio na JoeMonster była, bardzo mi się spodobała :)
r
romek2711
Newbie
Newbie

Post autor: romek2711 »

[quote=""Sputnik_Wwa""]romek, cena nienajgorsza :) Za taką cenę to widziałem ale 1.4 benzyna i czerwonego[/quote]
1.4 highline, czerwony z klimatyzacją niecałe 45.000 zł. :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ciekawostki Motoryzacyjne”