Ja już Cię widzę szczęśliwego,rozpromienionego i uśmiechniętego za kółkiem swej połóweczki.Będą zdjęcia,rodzina i przyjaciele,będzie piwo,będzie feta. :piwo: :yahoo:
Pewnie to będzie pierwszy Twój nowy samochód.
Hehehe rodzina raczej nie będzie uczestniczyć Rodziców to nie rusza. Ja się będę cieszył hehe ;] jak małe dziecko. Tak moje pierwsze nowe auto Młody jestem nie miałem kiedy mieć innego
Był Matiz, Był Chrysler Grand Voyager a wracam do rodzinnej tradycji VW/Audi Nowe Polo coming soon
Jeśli to pierwsze nowe to rzeczywiście jak małe dziecko.Uciecha ogromna.Wiem coś na ten temat.
Dziś pod Lidlem stało nowe Polo,zapytałem kobietę jak jej się jeżdzi a ona z rozbrajającą szczerością:jak jeżdziło się starym Maluchem dotychczas to teraz jest komfort.No ale zazwyczaj jest tak,że przed kupnem nowego auta jeżdziło się gorszym albo na piechotkę.
[quote=""woolfik""]Hehe, a ja się dowiedziałem, że mam jakieś szanse na odbiór jeszcze w tym miesiącu Szkoda, że dzisiaj dopiero pierwszy...[/quote]
Mnie podobnie zapewniają,20 pażdziernika mają produkować dla mnie.Czekamy.
Mam czym jeżdzić,piechotą nie chodzę i spokojnie bez podnieceń czekam.Jeżdżę 8-letnim Lanosem,którego mam od nowości.Lałem benzynę i jeżdżilem,żadnych najmniejszych napraw.Bardzo cenię to auto.Przedtem przewijały się Askony,Regaty i inne.
Witam. Co powiecie na to: nowe polo 1.6 tdi 75KM,comfortline, szary metalik, 5 drzwi, pakiet cool&sound za cenę 50.000 zł. ? Druga sprawa jesli chcecie wiedziec to polówka po transporcie do Polski stoi około tygodnia i czeka na dalszy transport do konkretnego miasta i salonu. Codziennie je widze i aż ślinka cieknie...
Aha zapomniałem. Do tego ubezpieczenie 3.5%...
[quote=""Sputnik_Wwa""]romek, cena nienajgorsza Za taką cenę to widziałem ale 1.4 benzyna i czerwonego[/quote]
1.4 highline, czerwony z klimatyzacją niecałe 45.000 zł.