Dziękuję za komenty

[quote=""aniula24""]
jarek311086
jesli ktos pyta o zdanie kogos innego,bo po to forum chyba jest to napisanie zdania w stylu : "mi osobiscie podobaja sie....itp" chyba nie jest niczym zlym, a wlasciciel Polo i tak zrobi tak jak mu sie bedzie podobalo i tak jak bedzie chcial.Zreszta jakos jak to ujales:"Polo zrobione na jedno kopyto" jakos tak dziwnei sie sklada ze te auta sie ludziom podobaja,zwracaja na siebie uwage i nie jeden wzdycha ze chcialby zeby Jego Polo tez tak wygladalo. .... i nie rozumiem skad ta "agresja" w wypowiedzi..."lizacych mu dupe"..myslalam ze wyrazamy sie tu na Forum w bardziej kulturalny sposob a obrazanie nie nalezy do sposobu podsumowywania czyjegos zdania .....
PEDRO przepraszam za OT ale zlosc mnie bierze jak czytam takie rzeczy :angry2:[/quote]
od długiego czasu nie mam już napisu POLO ani PEDRO, jedyny znaczek został mi na tylnej klapie z bagażnika VW.co do przedniego zderzaka to zostanie zmieniony na ten nowszy typ (orginalny jedno częściowy szeroki, żaden zamiennik tuningowy itp. ) a co do neonów to zostały usunięte tak samo jak podświetlenie wewnątrz "nóg" Z czasem zostanie zmienony silnik, folia do szyb zostanie zmieniona na mocniejsza (tył) i jak zostanie pare złotych to felga tył będzie szersza
co do gleby to nie jestem przekonany, dojazd do dziewczyny mam zły i jak miałem glebe to miałem problem, (wolna jazda, sporo dziur, jedną ominołem a w dwie wjechałem

i też mojej dziewczynie nie podoba się to, twardo niewygodnie i w ogóle... kupie kolejny samochów (może pasacik b5 ) wtedy polo pójdzie na gwint :0 Pozdrawiam PEDRO