zmiany wizualne i nietylko

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

k
komorczak87
Newbie
Newbie

zmiany wizualne i nietylko

Post autor: komorczak87 »

Witajcie
Mam 10 letniego Vw Polo Kombi 1.4. Chciałbym go troche poprzerabiac tzn dac jakies fajne lampy, felfi 14" zmienic wnetrze
Pytanie: Czy fotele od 6N2 bedą pasować do mojego polo kombi?? Co wogole w kombiaku moze pozmieniac
Jak sądzicie??
a
ar1000
Początkujący
Początkujący

Post autor: ar1000 »

Zmienisz co zechcesz blokować może tylko kasa i wyobraźnia. A przednie lampy to dobry pomysł oryginały raczej kiepsko świecą, co prawda pomaga wymiana żarówek ale to nadal nie to.
Pozdrawiam.A.
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: kolo »

dziwne co mówisz o tych światłach, mój Polek 98' 1.9SDI jakoś świeci mi znakomicie, reflektory z tego co mi wiadomo oryginałki, trochę jeden jest pęknięty od kamyczka ale dają jak dla mnie światło wystarczająco mocne aby jeździć w nocy, widzieć drogę i żeby też nie oślepiać innych.
Kedy ?

viewtopic.php?f=89&t=21116 - GreenLine Edition
Awatar użytkownika
blade13
Początkujący
Początkujący

Post autor: blade13 »

Co do lamp to chyba do kombi i sedana bedzie z nimi ciezko. Pamietam, ze ktos u siebie przerabial lampy i bylo troche grzebania i rzezbienia.
Member since 2006...
Obrazek
m
marecki_ol
Newbie
Newbie

Post autor: marecki_ol »

Witam, dużo części pasuje od cordoby lub ibizy, więc jeśli chcesz coś przerabiać to szukaj od seata... Wiem że lampy "angel eyes" podchodzą właśnie od cordoby, ale będzie mała szparka przy grillu. Co do tylnych lamp to zostaje tylko przyciemnić motipem, niestety nie ma żadnych ładnych zamienników z tego co się orientuje, a trochę szukałem.
Pozdrawiam, marecki_ol
Awatar użytkownika
gwozdz
Administrator
Administrator

Post autor: gwozdz »

co do lamp przednich to są już dostępne angels eyes czy jak to się tam piszę dedykowane do classica/varia(n)ta http://www.allegro.pl/item494210149_lam ... chrom.html
co do reszty to ciężko jest części tuningowych jest bardzo mało
grill bez znaczka trzeba sobie samemu zrobić
co do felg to minimum 15' classic ma to do siebie że w niego wsadzisz duże koło więc i nawet 16' na lekkiej glebie wejdzie i wcale nie musi być profil opony 30 :mrgreen:
co do reszty to można działać ale to już są duże koszty jesli chodzi o wygląd zewnętrzny
można np. zmniejszyć miejsce na tablice w tylnej klapie
można np założyć mniejsze lusterka zewnętrzne classic po lifcie miał prawe mniejsze a jeśli chce się i lewe mniejsze to trzeba kupić od anglika po lifcie :mrgreen:
generalnie rzecz biorąc załóż dobre koło zrób glebę grill i te lampy choc z czarnym środkiem wyglądają lepiej i będzie kozak auto
co do środka to cała decha jest taka sama jak w hatchbacku
możesz sobie np. zrobić takie fajne panele z mdf-u pod przednie głośniki
inne fotele np od classica po lifcie powinny pasować
Jak się nie ma co się lubi.... to się kocha żonę.

it's nothing personal i don't like anybody
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”