Witam zakupiłem gwint który jeździł w polo 6N2 1,4 tdi 2000r a ja posiadam polo 6N SDI 1997r i mam takie pytanie czy z przełożeniem go do mojej polówki nie będzie żadnych problemów???????
[quote=""kaczor4011""]pasowac bedzie, trzeba tylko zmienic gorne podzuszki z przodu na takie z 6n2, tyl pasuje bez problemu
co do odbojow to w gwintach nie ma, mialem 3 i w zarnym nie bylo, inaczej nie mogl bys opuszczac auta[/quote]
lol?
zawias z 6n2 nie pasuje do 6n i na odwrot i na pewno nie ze względu na same lozyskowania kolumn.
Poza tym nie wiem co masz za gewinde ale ja w swoim KW mam seryjnie odboje ...
posiadam właśnie ten gwint i nie jestem pewien czy będzie pasował co muszę zakupić dodatkowo żeby włożyć go do mojego polo. guma co na przodzie jest to chyba na pewnie nie bedzię pasowała muszę ja ściągnąć i nie wiem czy mam dokupić jakaś do polo 6N czy jak to jest? montuje sie w 6N bez tej gumy??????
zdania są podzielone, nie wiadomo do końca czy pasuje czy nie. Jutro napiszę co i jak.
-- Czw Paź 29, 2009 10:37 am --
Gwint z 6n2 pasuje do 6n tyl jest bez problemu a z przodu nie wiem czy dobrze zrobilem bo nawet nie musialem zmieniac tej gumy na gorze amora " odbojów " bo wywnioskowalem ze caly mcperson bardzo dobrze oparl sie na tej gumie o kielich i jest dobrze, tylko teraz mam takie pytanie czy tak moze być?? czy niczym mi to nie grozi czy moge tak jezdzic? Dokladnie chodzi o to ze nie zmienilem tej gumy co jest na zdjeciu wyzej tylko zalozylem tak jak stoi. bo w modelu 6n2 sa jeszcze dodatkowo 3 srubki na mocowania a w modele 6n czegoc takiego nie ma.