moj kolega chce mi sprzedac skrzynie(na tylna połke) z glosnikami wzmacniacz okablowanie itp(tylko podlaczyc i działa) firmy jensen
za 400zł
czy lepiej kupic wzmacniacz np JBL czy MAGNAT; podlaczyc tylne glosniki i skrzynie jakas z magnata czy tez blaupunkta
Witam. Czy podane przez Ciebie głośniki z allegro są dobre? Właśnie mam zamiar wymienić seryjne przednie głośniki na te z Twojego linka. No i czy dystanse, które są do nich dodane będą pasowały? Rozumiem, że wystarczy odkręcić boki drzwi i przykręcić nowe głośniki w miejsce starych i wsio Będę wdzięczny za radę
Witam! Jeszcze nie założyłem bo jeszcze nie byłem na urlopie ale kupiłem zestaw boschman, basowe i tweeterki. W komplecie dostałem jeszcze dystanse do nowszych modeli polo i przejściówki do złącz VW. Nie wiem czego będą warte te głośniki ale w każdym razie pewnie będą lepsze niż moje stare z obszarpanymi membranami. 8-)
[quote=""gregor33315""]kupiłem zestaw boschman, basowe i tweeterki. W komplecie dostałem jeszcze dystanse do nowszych modeli polo i przejściówki do złącz VW. Nie wiem czego będą warte te głośniki)[/quote]
Ja Ci odpowiem na to pytanie.Wyrzuciłeś kasę w błoto.
Najpierw pytaj,jedź na odsłuch, a dopiero później kupuj.
witam i przepraszam że od razu nowy temat, na forum jest o tym mowa ale do 6n a ja mam 9n i nie mogę znaleźć- albo mi się już mózg zlasował od czytania i browaru,
polówkę kupiłem na dniach no i jest goła, brak radia i głośników, doczytałem i wybrałem sobie Helix Dark Blue DB62.1, -chyba będą dobre?, no i mam pytanko czy Tweetery będą pasować w słupki? i jak je tam zainstalować - jak się do nich dobrać aby nic nie uszkodzić.
jeśli można to poproszę jeszcze o wskazanie radia, tak do 300 które fajnie gra jak za tą kasę a podświetlanie komponuje się z tym czerwonym w aucie - wiem było ale ślęcze już kupe godzin czytając forum i nie mogę się zdecydować, jak są to droższe a kasy więcej na razie mieć nie będę te 5 -6 stówek na całość to max
z góry dzięki
dzięki, czyli pod ten zestaw głośników a przede wszystkim tweetera, jednak przeróbka słupka, a czy jest jakiś zestaw pod który nie trzeba go przerabiać ?
W 9N w słupkach jest mało miejsca i większość tweeterów się tam nie zmieści. O ile dobrze pamiętam to seryjne tweetery są tak zamocowane że nie wymienisz ich bez rozrywania zaczepów pod głośnik. Mi nie chciało się bawić w szpachlowanie i malowanie słupków. Zastosowałem to co dostałem w zestawie z głośnikami + trochę zabawy i kleju i wyszło: