Lakierowanie całego auta

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
zibenio
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: zibenio »

Jeżeli jest ktoś zainteresowany to w Gdańsku mam super lakiernika za 3000zl pomaluje całe autko

tel.500-300-632
Firma Speed Car

Gdańsk Oliwa :)
Awatar użytkownika
Joker
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Joker »

hmmm tylko ze do gdańska to troszkę za daleko abym się tam udał na malowanie :glare:
Obrazek
c
cfk
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: cfk »

wpadnij jutro na spot do arkadii cos pomyslimy :)
Bo czerwone jest szybsze

cFk
Awatar użytkownika
Joker
Mały interesant
Mały interesant

Najpierw muszę wymienić zderzak i wstawić tą listwę pod reflektory z atrapą bo tak to wstyd przyjechać :blush2:
Obrazek
Awatar użytkownika
qbot1
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: qbot1 »

witam ja mam lakiernika za 1200 za całe auto a akrylu a metalik troszke drozej około 1400 i jestem z tego zadowolony bo malował mi poprzednei auto
Awatar użytkownika
Kubrick
Fanatyk
Fanatyk
Kontakt:

Post autor: Kubrick »

qbot1
z tego, co widze po awatarze, to kolega ma LC9Z, a to jest black magic pearl effect, wiec cos wiecej, niz metalik i to ciezko dobrac. Wiec pewnie za 1400 nie pomaluje auta.
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

[quote=""Joker""]Najpierw muszę wymienić zderzak i wstawić tą listwę pod reflektory z atrapą bo tak to wstyd przyjechać [/quote]

E tam wstyd ja jeździłem jakiś czas bez grilla i listwy (na spocie też byłem w takiej konfiguracji) :)
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
Awatar użytkownika
Kubrick
Fanatyk
Fanatyk
Kontakt:

Post autor: Kubrick »

Skfarek
i jak sie nie wstydziles tego normalnie? xD
d
dragon172005
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: dragon172005 »

[quote=""vwkas18""]sam lakier zależy jaki i z jakiej palety to średnio 400 (DuPointa) zł litr (na auto ok 2,5 litra) plus utwqrdzacz rozcieńczalnik itp koszt 1100 za lakier ci wyjdzie za pomalowanie całego[/quote]
aż tak drogo nie musi być jak bedziesz dobierał lakier to koszt normalnego lakieru (całkiem dobrej jakości) ok130zł/l a na auto wystarczy ok1.5l ja malowałem cieniasa sam i starczył literek :D bazy potrzeba mniej ale za to klaru więcej no chyba że, ktoś akrylem bedzie malował ale to chyba sie nie opłaca. na polówke starczył by litr bazy (1l bazy + 1l rozcienczalnika=2l ) do tego trza by było ze 1.5-2 litry klaru (zależy od lakiernika) . cena klaru zależy od jakości standardowy klar HS to koszt ok.100zl/l
b
barabasz84
Newbie
Newbie

Post autor: barabasz84 »

Witam to może ja się wypowiem na ten temat co do cen lakierników to w mojej okolicy słyszałem coś ponad 4 tys za samochód (malowanie w komorze). Lakiernicy za samo malowanie krzyczą od 200 zeta za element.
Miałem okazje pomalować cały samochód za 1300 zł + materiały. Lakier metalik z perłą (najdroższy z palety i kodu), wypełniacz, klar, szpachla, itd. Materiały wyniosły mnie łącznie 600 zł.
p
plejaz

Post autor: plejaz »

Widzę ceny są różne, w Łodzi za pomalowanie 3 elementów facet wziął 750 zł, zrobił to tak że nie widać w ogóle różnicy :). Co do całego samochodu bo też się dowiadywałem powiedział, że na taki sam "malinowy" kolor pomaluje za 1600zł :).
i
inco
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: inco »

Ja maluje auto w styczniu, za kompletną blacharke tzn. wymiana progów zaspawanie paru rzeczy i inne udziwniennia plus zmiana koloru u bdb dobrego lakiernika na ślasku to około 4 tys. złotych.
Mała pasja, często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.
indywidualizm nie polega na udawaniu zielonego :D
Awatar użytkownika
Joker
Mały interesant
Mały interesant

Śląsk to też troszkę za daleko :grin: raczej by mnie coś interesowało Warszawa, Mińsk Maz. Wołomin, Siedlce, Węgrów, Wyszków czy okolice tych miast.
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”