[quote=""Dawi18""]Witam czy jak w KACIE zrobie dziurki ze 3 to bd glosniej?[/quote]
Nie mam pojęcia,ja się w dziurawienie nie bawiłem tylko wyciąłem kata
brzmienie całkiem całkiem.Gdyby dodać 50 koni,to wtedy był by efekt.Myślalem o tym samym,ale zostane przy zmianie końcowego.Niebawem podeśle link i photosy.
boczek
Kozienice 2010 ]II miejsce[/color] - rzut felgą 12,7 m
Ślesin 2012 : III miejsce - Najniższe polo zlotu kategoria 86c/86c2f,
Ślesin 2012 : Najstarsze polo zlotu
Wieś tańczy i śpiewa tak to bedzie wygladać...
Zamontowałem u siebie tłumik "mugena" owszem dzwięk super ale polo to nie honda i wygląda to jak gacie na patyku.
W polo powinna wystawać pojedyńcza nie za gruba chromowana rura wydechowa po skosie. Typowy niemiecki styl....
Witam jestem swiezym posiadaczem Poloweczki 86c2f i chcialbym sie spytac czy jak sciagne rure wydechowa z koncowki katalizatora i ja zamontuje nad katem to czy moge tak jezdzic? bo zalezy mi na bardzo glosnym wydechu? przypomne ze juz zrobilem przelotowy srodkowy i ostatni. POmocy.
[quote=""Dawi19""]Witam jestem swiezym posiadaczem Poloweczki 86c2f i chcialbym sie spytac czy jak sciagne rure wydechowa z koncowki katalizatora i ja zamontuje nad katem to czy moge tak jezdzic? bo zalezy mi na bardzo glosnym wydechu? przypomne ze juz zrobilem przelotowy srodkowy i ostatni. POmocy.[/quote]
mozesz nawet te rure sobie do kabiny wstawić i rozkoszować sie spalinami....
pytasz czy możesz... czemu nie.. z takim hałasem to "wieś tańczy i śpiewa"...... tyle ze jak policja cie złapie to dowodzik leci...
po co się męczyć, wywierć dziurę w kolektorze bądź w dwururce jakbyś jeszcze silnik doładował paliwem to po zaciągnięciu powietrza z tej że dziury powstawały by detonacje jak w autach WRC
Wg przepisow nie mozesz. Dopuszczalne sa chyba 92 Db. Przy pierwszej kontroli leci ci dowod a ciezko bedzie Ci sie "ukryc" z takim "wydechem" O ile wczesniej sasiedzi cie wczesniej nie dojada. Przerabialem podobne "modyfikacje" typu side pump na 1 potem na 2 tlumikach, zdarzalo sie jezdzic na samym kolektorze po urwaniu wydechu. I powiem ci tylko tyle , ze wrocilem do serii bo jezdzi sie przyjemniej.
BTW: widzialem ze masz zrobione audio w aucie. W takim wypadku po ch..ja chcesz je zagluszac?