Kółka niestety według mnie nie robią szału, ale jakbyś je pomalował na czarno z czerwonym rantem byłoby ciekawie. A mam pytanko gdzie masz zamiar umieści tablice na przednim zderzaku??
od dawna chcialem bbsy albo lenso ale niema jak orginalne bbsy , ale teraz to strasznie mi sie poli podoba , i miny przechodniow tez sa ciekawe jak sie ogladaja ( tez pewnie przez latki )
a propo pękania to jak się trzyma przedni zderzak z tym szpachlem :?: nie będe ukrywał, że chcę swój przyszły szeroki bardzo podobnie zrobić i się boje właśnie pękającej szpachli. Jaki to był szpachel :?:
początek fajnie, zmiany w fajnym kierunku, natomiast końcówka średnia, szachownica. jakies jbl 8 ch. ( po co ci 8ch ?), za dużo szpachli. Natomiast wnętrze fajne, i felgi pasują.
M4Tt nie maluj na czarno, czarny optycznie zmniejsza, będą wyglądały na maciupeńkie po pomalowaniu Czarna felga + czerwony lip to już masakrycznie oklepany motyw stylistyczny
felgi zostaja srebne ja nic takiego nie powiedzialem ze bede je malowac ew na nowo na srebno z rantem wypolerowanym , a ca narazie skonczone i zostaje 2ch tylko na sub