Witam
Szukam numery zaślepki otworu pod lewarek w nakładce na próg
VW polo 9n3 bluemotion 1,4tdi
Przeryłem już net i wiecznie tylko do pasata mi wyskakuje
Dzięki
[quote=""D_Gross""]Witam
Szukam numery zaślepki otworu pod lewarek w nakładce na próg
VW polo 9n3 bluemotion 1,4tdi
Przeryłem już net i wiecznie tylko do pasata mi wyskakuje
Dzięki[/quote]
Co prawda post sprzed miesiąca, ale... Powiem ci że przekopałem ETKA i nie widzę takiej zaślepki. A nie masz obu? na każdym ori elemencie masz nabity numer części.
[quote=""nick""]Czy ktoś może mi pomóc... jaki fabr. nr tarcz hamulcowych
vin: WVWZZZ6NZ1Y2746siedemsiedem [/quote]
Podaj jaki masz silnik itp. aktualnie mało kto po VINie poda ci co masz wsadzone. kiedyś było to po części możliwe.
Czy ktoś z Was zna numer katalogowy, bądź fachową nazwę plastikowej osłona, która znajduje się na tylnej szybie przy wycieraczce. Zamieszczam poglądowe zdjęcie znalezione w sieci. Osłona ta powinna znajdować się w tym pustym miejscu na szybie. http://obrazki.elektroda.net/13_1267725182.jpg
[quote=""wooke""]Dla pewności, mówimy o tym półokrągłym elemencie.[/quote]
Tak, Krzysztof i Artur (jeśli dobrze pamiętam imię turzol'a) podali ci dane tejże części ze zdjęcia.
Dziękuję za pomoc. Chociaż to nie jest miejsce na takie prośby, ale bez sensu zakładać nowy temat. Czy mógłby ktoś na PW poinstruować mnie w jaki sposób wymienić ten element?
Czy można osobno dostać blaszkę (słoneczko) mocującą przy lusterku tapicerkę drzwi przednich w 6N2 ? ETKA nie wyszczególnia tego elementu na schemacie 827-00, pewnie jest traktowana jako integralna część tapicerki. Będę wdzięczny za wszelki namiar.
Mógłby mi ktoś podać numer oryginalnego czujnika Halla firmy "Magneti Marelli" jaki szedł na pierwszy montaż do silników AEX?
Z góry wielkie dzięki za info.
MOJE SAMOCHODY:
1. Volkswagen Polo III (2006-2012) --> 20.013 km -->
2. Peugeot 207 (2012-2021) --> ponad 66.417 km -->
3. Dacia Duster I (2020-...) --> ponad 24.400 km -->