wygłuszone jest zarazie sama klapa ale jest różnica
zderzak jak zrobię ten to stary na sprzedaż
podświetlenie pokręteł robione samemu bo od seata to będzie białe w dzień a tu czerwona folia i przezroczysta drukarka i po robocie
a skąd wziąłeś tą czerwoną folię? bo ja chce zrobić to samo tyle ze na niebiesko, bo niebieskie mam podświetlenie w radiu i wszystko będzie się ładnie zgrywało.
małe pytanko czy gwint musi być dobrany do silnika bo mam mały zamiar kupno ale narazie przedniego tylko a mam małe jak narazie plany w przyszłości wymienić moje 1.3 na 1.4 albo 1.6 czy to będą inne sprężynki
a jak z nowym zderzakiem się to widzi teraz po zmianie
koledzy w końcu polo nabyło fele ats 7' 15'
pytanko jakie szukać opony bo jak na razie trze o nadkole z tyłu na oponie 195 na 50
czy na 195 na 45 będzie tarło czy nie
[quote=""pawel 6n""]pytanko jakie szukać opony bo jak na razie trze o nadkole z tyłu na oponie 195 na 50 czy na 195 na 45 będzie tarło czy nie[/quote]
zalezy jaki masz zawias, bo mi na starym minimalnie tarlo ale teraz juz nic nie trze a mam 195/45 - duze znaczenie ma zawieszenie
Pieknie sie Pola w tej scenerii prezentuje ale co tu sie dziwic ladna Pola to i ladnie sie prezentuje podoba mi sie ten nietypowy kolor autka Twego , fajnie jest miec cos czego nie maja wszyscy i co dobrze wyglada
2.z listwami mały problem bo leniwy lakiernik wolał okleić je przed malowaniem niż zerwać i teraz mały problem ale też damy sobie z tym rade a póki co to w kolor tylko pójdą razem z klamkami.
3 jeszcze przód niżej posadzić bo na -40 przy kołach 15'' to troszkę za wysoko mi siedzi.
szeroki zderzaczek tył no i może klapa na gładko