[86C2F] CL na monowtrysku przejściówka (podobno)

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

e
easyrider
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: easyrider »

14 x 12 x 11,8 i jest ok
Ostatnio zmieniony 25 maja 2012, 13:26 przez easyrider, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ELWIS.PL
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: ELWIS.PL »

Jeżeli jest to mono wtrysk 1.0 Aau to warto sprawdzić pompę tą w zbiorniku miałem podobne objawy i ona była winna w tym polo najprawdopodobniej są 2 w zbiorniku i obok
SRZEDAM CZESCI DO POLO 86C 2F 6N
l
leszek
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: leszek »

Wolnyjeździec
Wałek rozrusznika jest bazowany od strony szczotkotrzymacza i zadnych kulek tam nie wtykaj najlepiej zabierz rozrusznik do sklepu tam po numerze Ci tulejkę dobierze .
Tulejkę wbij w skrzynię albo dotoczonym trzpieniem albo ja tak zrobiłem dośc długa śruba M12 na nią nakręcona nakrętka tak oszlifowana by nie haczyła o wieniec zębaty i heja banana ,dwa razy nabijałem raz u siebie a raz w passku B3 .
W passacie to pięknie starter na wierzchu nie to co u nas nurkujesz z tyłu silnika :butcher:
Czołguś
Ta tulejka jest tak cienka że żadnej szkody nie zrobi , jedyny ból to taki że te startery mają tylko dwa punkty podparcia wirnika i jak jeden nie podpiera to wirnik napie.....a o nabiegunniki stojana i robi taki maras że mała głowa ,ten starter nawet jak się go sprawdza na sucho bez samochodu to trza na sztorc postawić bo inaczej nie przekręci .
Te startery od golfów III ze wzbudzeniem od magnesów stałych i z przekładnią planetarną to położysz i zakręci bo wirnik jest podparty w koszyku przekładni planetarnej.
Obrazek
e
easyrider
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: easyrider »

Leszek

no właśnie zdążyłem z-edytować swój post zanim przeczytałem twój. Rozrusznik już skręcony ładnie kręci. Tulejkę do skrzyni kupiłem po numerze, a tej od szczotko trzymacza nie mieli, ale kupiłem identyczną u pana od rozruszników (nabicie gratis:).
Tyle, że ta tulejka od strony skrzyni biegów dziwnie u mnie weszła bo nie musiałem jej nabijać.. Weszła do skrzyni luźno, ale kręci perfect:)
No racja z kulką przekombinowałem;)
W passacie to pięknie starter na wierzchu nie to co u nas nurkujesz z tyłu silnika :butcher:
No tak więcej czasu ostatnio spędziłem pod samochodem niż w nim :crazy:
ODPOWIEDZ

Wróć do „silnik”