Jeżeli chodzi o czas oczekiwania na auto, to mój przypadek ni będzie dobrym przykładem.
Mianowicie, chciałem kupić auto używane(planowałem zakup Audi A3 lub A4) jednak stwierdziłem że płacąc około 45-50 tys. zł za używane auto 4-5 letnie wole dołożyć trochę i kupić nówke. We wrześniu udałem sie do dilera w Krakowie, lecz wogóle nie mieli Polówek, udałem się do drugiego (Auto Special), mieli tylko do jazdy testowej. Powiedziano mi, że mało zostało samochodów z silnikiem 1.2 TSI. Ja chciałem sam sobie skomponować autko, kolor, i inne bajery. W październiku, dostałem telefon, że jest taka szansa, ponieważ na salonie mieli identyczne auto, jakie zamówił ktoś z łodzi, więc zrobili zamiane, ja mogłem sobie edytować wersje auta, a tamta osoba z łodzi odrazu dostała samochód. Tak więc moje Polo poszło do produkcji w 46 tygodniu roku, tak więc połowa listopada, Odebrałem ją dokładnie tydzień temu. Z tego co wiem, decydując sie na zakup jeszcze w tym roku, przewidywany odbiór byłby gdzieś na przełomie marca-kwietnia. Lecz dokładnie nie wiem, bo tylko obiło mi się to o uszy.
Tak jak mówie, z felgami 14 nie ma problemu. Dokładnie posprawdzane, wszystko weszło idealnie, i jest wszystko okej.
W razie jakichkolwiek pytań pisz śmiało
Pozdrawiam
P.S. wie ktoś co mam zrobić, aby moje posty odrazu były publikowane? Szkoda, że trochę czasu upływa od napisania posta do publikacji na forum.