Dobrze by było na cedwójkach
[quote=""krzyDOLAR""]195/40 - obserwowałem kiedyś ten projekt na polotreff[/quote]
to mocno siedzi jak na taki rozmiar, wygląda jak 2x7" i 2x8", zgadza sie?
[quote=""krzyDOLAR""]195/40 - obserwowałem kiedyś ten projekt na polotreff[/quote]
Podrzuc linka na pw.
[quote=""Borek""]to mocno siedzi jak na taki rozmiar, wygląda jak 2x7" i 2x8", zgadza sie?[/quote]
Sa jeszcze 6j i 9j.Tylko jedyne sensowne do polo to 7j i 8j.Mialem juz kupowac,ale uciekly.
[quote=""Borek""]PSchyba miało być "gti by przem_polo"[/quote]
Cos sie pochrzanilo.Wlasnie poprawilem.
przem_polo polecam Ci motula od naszego forumowego sprzedawcy viewtopic.php?f=61&t=20243&start=0
115zł za x-cess 5w40, na pewno oryginalny. Mój silnik czasem przy mrozach lubił 3-5s zagrzechotac popychaczami po odpaleniu (wczesniej Mobil), na Motulu więcej to się nie zdarzyło, więc jakiś tam plus zmiany jest
hofele do czarnego nie pasują,za bardzo ingerują jak napisałeś.co do oleju moje gti jeździło na castrol edge sport 0w40 i nie trzeba żadnego motula lać a temperaturę dobrą olej utrzymywał i nigdy nie było z nim problemów.gti prawda wyszło 3tys sztuk ale 5d wiekszy rarytas bo poniżej 1tys sztuk:-).patrzyłeś czy masz ori skrzynię czy króciutka?jak masz ori to dbaj o nią,ja w swojej na wszelki wypadek zmieniałem olej bo dostać ori w git stanie to cud i 2 tys w plecy.moje gti jak sprzedawałęm było jednym z niewielu gti w Polsce któe było tak zadbane przy przebiegu 265tys:-).z włączoną klimą 200km/h się bujnęła
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706