Pytania dotyczące Zlotu...

Wszelkie informacje dotyczące tegorocznego Zlotu Miłośników marki VW Polo

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
d4ri0
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: d4ri0 »

przecież nie będziemy się żenić z ludźmi z BMW. To MY mamy zlot a oni po prostu przyjadą na trochę do nas, żeby zobaczyć na własne oczy, że Polo są lepsze od BMW:)
Mamy program zlotu i będziemy go realizować a jeśli chcą przyjechać i zobaczyć to nie możemy im zabronić. A przecież mamy się czym pochwalić.
[size=12px]http]

[size=12px]viewtopic.php?f=58&t=61866[/url]
Awatar użytkownika
suff
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Kontakt:

Post autor: suff »

true. szkoda, że Wojciechu przyjedzie Polówką, bo można by było pokazać jaki ładny bodykit mamy do BMW stylizujący go na 86c :grin:
Awatar użytkownika
d4ri0
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

hehe a ja myślałem, że to bodykit z 6n classic:)
[size=12px]http]

m
maziunia
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: maziunia »

[quote=""_edi""]A może by tak wogóle zrobić ankietę kto jest za, a kto przeciw? Tak byłoby chyba najuczciwiej względem tych, którzy przyjadą na zlot.[/quote]
chwilka chwilka - póki co żadnego spotkania nikt z nami nie ustalał - mam na myśli organizatorów zlotu/ szefostwo klubu...
Podobnie jak trasa przejazdu i jej zakończenie - będzie szczegółowo omawiana i ustalana z miejscową policją, a nie pełna samowolka...
Awatar użytkownika
rangerek
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: rangerek »

ludzie - tym się nasze zloty różnią od innych homogenicznych że jesteśmy OTWARCI na wizyty innych marek (dopóki są zorganizowane i nie rodzą dymów :)

a teksty o tym że nie chcemy BMW.... bez sensu :D

no i tak jak pisze maziunia81 - dajcie nam nad tym wszystkim zapanować :commando:
Bronisławów 2006 | Turawa 2006 | Pławniowice 2006 | Muszynka 2006/2007 | Ślesin 2007 | Kłodzko 2007/2008 | Więcbork 2008
Obrazek
prywatne www | firma
m
maziunia
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: maziunia »

[quote=""rangerek""]no i tak jak pisze maziunia81 - dajcie nam nad tym wszystkim zapanować[/quote]
:amen:
Awatar użytkownika
lolejko
Newbie
Newbie

Post autor: lolejko »

Nie no chyba ktoś źle zrozumiał intencje przyjazdu BMW.
Chyba osoby tutaj na forum są fanami POLO, ale także i ogólnie motoryzacji.
Chcieliśmy podjechać na chwilę pooglądać pogadać i tyle. Jeśli komuś, to przeszkadza okej nie będziemy psuć wam imprezy.

My już jesteśmy po zlocie w Kozienicach i ośrodek jest mistrzowski :D
Plac na targowicy jest duży, a ledwo pomieścił tyle aut.
Jeśli będziecie mieć 50 aut na zlocie potrzebny jest spory parking :) Basen będzie mały. Na placu 63 auta
http://img534.imageshack.us/img534/2884/dsc0116gs.jpg
Obrazek
Awatar użytkownika
d4ri0
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

lolejko
no i ja tak właśnie myślałem, ale niektórzy chyba nie zrozumieli naszych intencji. Ośrodek jest otwarty więc pewnie przyjdziecie zobaczyć Polówki a co do przyjazdu i pogawędki to myślę, że byłoby miło. Napisz PW do Maziuni i ustalcie czy po przejeździe podjedziecie do nas.
A tak btw. znam tego Golfa z pierwszego planu:)
[size=12px]http]

Awatar użytkownika
pawelek
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: pawelek »

[quote=""lolejko""]Nie no chyba ktoś źle zrozumiał intencje przyjazdu BMW.
Chyba osoby tutaj na forum są fanami POLO, ale także i ogólnie motoryzacji.[/quote]

Tu każdy wszystko dobrze zrozumiał. Nawet w nazwie imprezy jest napisane, że to zlot polówek.

[quote=""lolejko""]Jeśli komuś, to przeszkadza okej nie będziemy psuć wam imprezy.[/quote]

Nareszcie jakieś mądre zdanie...

P.S. Czy moderatorzy zaspali???
Awatar użytkownika
d4ri0
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

pawelek a co Ty jesteś tak negatywnie nastawiony? Jakieś BMW zajechało Ci ostatnio drogę? Uważam, że nic złego się nie stanie jak przyjadą i zobaczą, że Vw jest lepsze od BMW:)
[size=12px]http]

Awatar użytkownika
Ralph
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: Ralph »

[quote=""pawelek""][quote=""lolejko""]Nie no chyba ktoś źle zrozumiał intencje przyjazdu BMW.
Chyba osoby tutaj na forum są fanami POLO, ale także i ogólnie motoryzacji.[/quote]

Tu każdy wszystko dobrze zrozumiał. Nawet w nazwie imprezy jest napisane, że to zlot polówek.

[quote=""lolejko""]Jeśli komuś, to przeszkadza okej nie będziemy psuć wam imprezy.[/quote]

Nareszcie jakieś mądre zdanie...

P.S. Czy moderatorzy zaspali???[/quote]

A jakie panie kolego jest motto naszego klubu? Zapewne go nie znasz, skoro siejesz takie poglądy. A wiec przytoczę Ci motto klubu: "nie liczą się auta, tylko ludzie" ".
Dlatego od lat na zlotach pojawiają sie nie tylko Polówki. Są VW Passaty, Seaty Ibizy, VW Golfy, Dodge Neony, Citroeny Berlingo a nawet Fiaty Albea - za nie wymienione fury klubowiczów, ktorzy pojawiają sie na zlotach przepraszam :)

Jak widzisz nie tylko Polówki pojawiają sie na zlotach, bo często z różnych przyczyn klubowicz zmienia autko na coś wiekszego, na coś mocniejszego na coś bardziej rodzinnego. Jednak zawsze jest mile widziany na zlocie, bo my jestesmy ponad podziałami i ponad samochodami. Nas łączy przyjaźń, a nie tylko model posiadanego samochodu, choć przyjaźń zaczynała się właśnie od małego autka zwanego POLO.

Wybacz ze zaspałem, już sie obudziłem i mam nadzieję, że jesteś świadom teraz.

Już wiesz dlaczego nie mamy nic przeciwko temu, że ktoś przyjedzie samochodem innym niż POLO.
Opel Vectra C GTS 2.0 Turbo - 217,9 KM i 378,6 Nm
Obrazek
Awatar użytkownika
pawelek
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: pawelek »

[quote=""d4ri0""]pawelek a co Ty jesteś tak negatywnie nastawiony? Jakieś BMW zajechało Ci ostatnio drogę? Uważam, że nic złego się nie stanie jak przyjadą i zobaczą, że Vw jest lepsze od BMW:)[/quote]

Nic mi nic nie zajechało. Tylko już wiele razy przekonałem się jakie "buraczki" nimi jeżdżą. Ale OK chcą przyjechać niech przyjeżdżają. Ja i tak nie zamierzam non-stop siedzieć w ośrodku tylko będę też zwiedzał okolicę (polecam Czarnolas). Może akurat tak się szczęśliwie zdarzy, że wpadną podczas mojej nieobecności...
Awatar użytkownika
Artpolo
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: Artpolo »

uwolnić orkę :lol:

Wczoraj miałem okazję oglądać różne autka od 126P po Ferrari i jakoś nikt się nie gryzł i do gardeł nie skakał.
Wręcz super sprawa bo można podpatrzeć różne rzeczy.
Jeżeli z góry zakładasz, że czemuś nie podołasz - nie uda Ci się to nigdy..... Bruce Lee :)
Awatar użytkownika
PaY
Swój
Swój
Kontakt:

Post autor: PaY »

a ja przyjade sprinterem :P i chyba Pawelek mnie nie bedzie lubił :(
[size=12px]I miejsce megarowerek[/b]
II miejsce turniej siatkówki
Ślesin 2011]I miejsce megarowerek[/b]
III miejsce Plac Manewrowy
Wyróżnienie]
Derby na PJ
[img]http://
Awatar użytkownika
Ralph
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: Ralph »

[quote=""pawelek""][quote=""d4ri0""]pawelek a co Ty jesteś tak negatywnie nastawiony? Jakieś BMW zajechało Ci ostatnio drogę? Uważam, że nic złego się nie stanie jak przyjadą i zobaczą, że Vw jest lepsze od BMW:)[/quote]

Nic mi nic nie zajechało. Tylko już wiele razy przekonałem się jakie "buraczki" nimi jeżdżą. Ale OK chcą przyjechać niech przyjeżdżają. Ja i tak nie zamierzam non-stop siedzieć w ośrodku tylko będę też zwiedzał okolicę (polecam Czarnolas). Może akurat tak się szczęśliwie zdarzy, że wpadną podczas mojej nieobecności...[/quote]
Ty w tym momencie tez dobrego świadectwa o włascicielach Polówek nie dajesz, bo wychodzi na to że własciciele Polówek są zawistni, zyją stereotypami i powielają stereotypy.
Takim podejsciem obrażasz nas wszystkich włascicieli Polówek oraz tych wszystkich normalnych włascicieli BMW - m.in. Wojciecha czyli byłego admina Polo Klub Polska...
Opel Vectra C GTS 2.0 Turbo - 217,9 KM i 378,6 Nm
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „V Jubileuszowy Ogólnopolski Zlot VW Polo Klub Polska”