[quote=""pawelek""][quote=""lolejko""]Nie no chyba ktoś źle zrozumiał intencje przyjazdu BMW.
Chyba osoby tutaj na forum są fanami POLO, ale także i ogólnie motoryzacji.[/quote]
Tu każdy wszystko dobrze zrozumiał. Nawet w nazwie imprezy jest napisane, że to zlot polówek.
[quote=""lolejko""]Jeśli komuś, to przeszkadza okej nie będziemy psuć wam imprezy.[/quote]
Nareszcie jakieś mądre zdanie...
P.S. Czy moderatorzy zaspali???[/quote]
A jakie panie kolego jest motto naszego klubu? Zapewne go nie znasz, skoro siejesz takie poglądy. A wiec przytoczę Ci motto klubu:
"nie liczą się auta, tylko ludzie" ".
Dlatego od lat na zlotach pojawiają sie nie tylko Polówki. Są VW Passaty, Seaty Ibizy, VW Golfy, Dodge Neony, Citroeny Berlingo a nawet Fiaty Albea - za nie wymienione fury klubowiczów, ktorzy pojawiają sie na zlotach przepraszam
Jak widzisz nie tylko Polówki pojawiają sie na zlotach, bo często z różnych przyczyn klubowicz zmienia autko na coś wiekszego, na coś mocniejszego na coś bardziej rodzinnego. Jednak zawsze jest mile widziany na zlocie, bo my jestesmy ponad podziałami i ponad samochodami. Nas łączy przyjaźń, a nie tylko model posiadanego samochodu, choć przyjaźń zaczynała się właśnie od małego autka zwanego POLO.
Wybacz ze zaspałem, już sie obudziłem i mam nadzieję, że jesteś świadom teraz.
Już wiesz dlaczego nie mamy nic przeciwko temu, że ktoś przyjedzie samochodem innym niż POLO.