[quote=""jujor""]dobrydzień [/quote]
nie taki dobry - myślałem o jakiejś "kąpieli rzecznej" przez weekend po całotytygodniowym smażeniu jajek , a tu zwała deszczyk
[quote=""Halinka""]Jadąc do Kołobrzegu mijałam dwa wypadki w tym jeden całkowicie przez głupotę małolatów[/quote]
to jest niekonczaca sie opowiesc zawsze beda wypadki i zawsze ludzie beda o nich mowic :!: nic przyjemnego przezylem 1 wypadek i nikomu tego nie zycze na samom mysl mam mdlosci :puke:
co do wypadków samochodowych dzis na NG ogladalem program i tam bylo dobre stwierdzenie ze im bardziej bezpieczne auto tym bardziej kierowca jest mniej ostrozny.... i tez takie powiedzonko "kiedy samochody będą super bezpieczne? kiedy usuniemy człowieka sprzed kierownicy" ( czy jakos tak powiedzieli )
[size=12px]I miejsce megarowerek[/b]
II miejsce turniej siatkówki
Ślesin 2011]I miejsce megarowerek[/b]
III miejsce Plac Manewrowy Wyróżnienie] Derby na PJ
[img]http://
a ja bylem dzisiaj na nowym Harrym Potterze. Musze powiedziec ze ostatnio chyba w Holiwódzie tna koszta. Najnowsza produkcja obciela bardzo duzo w sumie tych najfajniejszych kawalkow ksiazki! :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: film ogolnie do obejrzenia, ale bez rewelacji :scratch: :scratch: :scratch: :scratch:
Zawsze tną najlepsze kawałki z książki. Jak nagrali 1 obcego to parsknąłem śmiechem bo i owszem w książce znajduje się raport o zaginięciu Nostromo - w jednym zdaniu a oni z tego opowieść zrobili. :rotfl:
Jeżeli z góry zakładasz, że czemuś nie podołasz - nie uda Ci się to nigdy..... Bruce Lee