[quote=""zadzior89""]ale czy nie uwazasz ze ten JVC (zalozmy ze gra super - nie wiem czy bez wzmaka czy z) to jest troche okrojony z opcji?[/quote]
nie rozumiem czemu miał by być okrojony z opcji?
- 3 tonowy eq z możliwościa zdefiniowania położenia głośników w samochodzie
- odcięcie basu przy 60Hz na wyjściu RCA
- dobra jakościowo głowica CD
- obsługa iPod
- 4 kanały wyjścia na wzmacniacza
- możliwość zdefiniowania podświetlania w 15k kolorach
- i wiele innych o których nie chce mi się rozpisywać
czego chcesz więcej od radia? jeśli chcesz żeby robił kawę to chyba nie tędy droga
[quote=""zadzior89""]A JVC za 250zl nie wiem jak mogl odpowiadac bardziej Twojej mamie skoro te gubia sygnal niezaleznie od antenki[/quote]
a skąd masz takie informacje? Z tego co wiem, nie ważne jakie będziesz miał radio, jeśli nie będzie miało wbudowanego w radio wzmacniacza, albo Twoja antenka nie będzie posiadała dodatkowego zasilania będziesz miał taką sytuację. Rozwiązaniem jest montowanie specjalnych dodatkowych wzmacniaczy antenowych podłączanych pomiędzy antene a port antenowy w radio.
[quote=""zadzior89""]a to ze na opakowaniu jest napisane 4x50W to chyba mit jak na no-marking sprzecie[/quote]
Yes Sir, Captain Obvious! Na większości opakowań jest to hłyt materkintowy ponieważ radio nie jest w stanie wygenerować takiej mocy, szczególnie tych z niskiej i średniej półki. Jeśli chodzi o samą moc to 1W jest w zupełności wystarczającą mocą do słuchania muzyki na wystarczającym poziomie dla 85% słuchaczy.
[quote=""zadzior89""] tak wiec chyba troche przesadziles a dobrym argumentem ze jej sie bardziej podobalo moze byl fakt ze na KD-R611 nie ma przyciskow ze stacjami i ciezko sie bylo jej przyzwyczaic?[/quote]
a ja mam pytanie do Ciebie. Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?
[quote=""bubel69""]Ja planuje kupić radio w granicahc około 800zł. Proszę o jakieś doradzenie marki/modelu[/quote]
szukaj Alpine z serii CDA. W PKP CA FAQ jest kilka wpisanych konkretnych modeli które w używce można dostać za tę kwotę.