[quote=""_MATI_""]Lub też można by zostawić szeroki zderzak w spokoju, cofnąć trochę komin i dospawać kawał rury zagiętej w dół. "Bass" pozostanie i wszystko będzie wyglądać całkiem nieźle (schowane za zderzakiem). Minusem byłaby mniejsza ilość hejtów chyba

Tak czy inaczej to tylko moja wizja "tuningu". Powodzenia w kolejnych modach

[/quote]
Dzięki dzięki zobaczymy jak to wyjdzie i wtedy będą hejty czy się podoba czy nie

wiec czekajcie na efekt końcowy :-Drano bede malowac zderzak wiec wstawie foto popołudniu jak ogarnę się
No jak mówiłem zderzak pomalowany foty zrobione ale zapomniałem zrobic foto jak siedzi zderzak na miejscu przed malowaniem bo zapomniałem ale jak będzie poskładane to wtedy pokarze no i oto efekt mojej pracy, no i ta wycięta dziura która innym nie pasuje

jak dla mnie tragedii niema i wygląda to dobrze :
przed malowaniem oczywiście go zmatowałem jak należy
i oto efekt mojej pracy:D co prawa czarodziej czy lakiernik ze mnie nie jest ale pojecie o tym mam i techniki znam wiec tak to wygląda, za ta folią jest drugi szeroki zderzak do tyłu od kumpla który malowaliśmy tez dzisiaj zrobię foto to tez wam pokaże:
No i zdjęcie jak wygląda moja pola bez zderzaka i tym basem który się nikomu nie podoba

:box: