ostatnio polo zaliczylo vwmanie i pobyt nad morzem gdzie sliczne volvo pozbawilo mnie lewego lusterka jako ze w domu mialem juz lusterko z angola i pan w volvo dal zarobic nie rozpaczalem nad tym faktem
no w końcu jakieś nowe foty i ruch w temacie oczywiście autko konkret i za wiele nie ma już co przy nim robić, ale dla chcącego...zawsze coś się znajdzie
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.
do zrobienia zawsze cos jest z tym ze teraz juz zostały tylko wieksze roboty co jest zwiazane z wieksza kasa no i wieksza ingerencja w auto jak narazie nic wiecej nie robie zastanawiam sie nad sprzedaniem polo jesli sie nie sprzeda to w przyszlym roku bede działał cos konkretniej lekko wyciagne nadkola moze wkoncu dopadne jakies lampy od gti jakas lekka modyfikacja zderzakow no i najbardziej czego bym chcial to air ride do tego jeszcze moze jakas inna felga ale to sa dalekie plany jesli autko zostanie u mnie bede dzialal od przyszlego roku
taki malutki aktual w postaci znaczka 16V w atrapie co prawda nie jest to ori vw ale jest bardzo podobny
polo stało chwile na allegro byli nawet kupcy ale jakos wszyscy chcieli niewiadomo ile utargowac a ja stwierdzilem ze wole sie jeszcze troszke poloweczka pobawic niz oddac za marne pieniadze ;-) sezon sie konczy wiec w polo pewnie nic sie nie zmieni ale mysle ze na przyszly sezon bedzie co pokazac
dokładniejszta fotka znaczka w atrapie i gratis na tylnej klapie
kolejny raz myslalem co dalej bedzie z polo ale kolejny rad doszedlem juz chyba do ostatecznej decyzji ze polo zostaje w Jaworznie i zabawa bedzie trwac dalej
tak wiec na swieta wszyscy dostaja prezenty wiec i ja postanowilem kupic cos dla mojego polo na nowy sezon
mysle ze juto wstawie juz fotki jak to wyglada w samochodzie
zanabyta w okolocach warszawy z bylego polo kefira firma no name raczej robiona a za ile to juz mniejsza z tym wazne ze sie ladnie swieci i mam nadzieje ze bedzie ciekawie wygladac
hehe rajdowo to moze nie bo z bezpieczenstwem ta klatka to wiele nie ma a jak narazie kanapa zostaje wiec jak ktos bedzie bardzo chcial to jeszcze sie wcisnie z czasem do klatki bedzie dorobiony krzyz zamiast tego trojkata i wtedy polo stanie sie 2 osobowe zostanie usunieta kanapa i wyrownana podloga na tyle z jakas skromna zabudowa w okolicach tylnej kanapy