Pomóżcie koledzy i koleżanki. Dzisiaj sprawiłem sobie głośniki + tweetery, bo miałem do tej pory tylko zakładane seryjnie głośniki w podszybiu. Zacząłem podłączać - tweetery bez problemu pod kable w podszybiu - działają. Głosnik 165 mm podpięty i wsadzony w drzwi od pasażera - działa aż miło

. No i nagle zaskoczenie przy drzwiach kierowcy, bo głośnik nie dostaje sygnału. Co dziwne, ponieważ wiem, że działało - dawno temu sprawdzałem kable podpinając "na krótko" do jakichś tanich głośniczków. Rozkroiłem jednocześnie oryginalną kostkę na końcu kabla myśląc, że to jej wina i sprawdzałem na skrętkę, ale nadal to samo. I teraz nie wiem skąd ta przerwa. Czy mogło się wypiąć coś u góry. Gdzie może nie łączyć? Przy radiu? Ale wtedy nie grałaby chyba cała lewa strona, łącznie z podszybiem. Niestety z dziedziny CA jestem noga totalna. Chciałbym, jeśli to możliwe, aby obyło się bez prucia drzwi i grzebania w desce, bo obawiam się ,że sam mogę sobie nie poradzić z przeciąganiem kabla przez drzwi i kokpit. Pomóżcie proszę, bo aż szkoda, żeby takie głośniczki nie grały

.
Pozdrawiam