********** TU SIE WITAMY **********

Tu rozmawiamy o wszystkim czego nie obejmują inne dzialy.

Moderator: Global Moderator

Awatar użytkownika
misiek07
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: misiek07 »

Witam wszytkich serdecznie.
Mam na imię Michał, wiek 27 lat, mieszkam w Krakowie, jestem szczęśliwym posiadaczem VW Polo 6N 1.4 60 KM rocznik 1996, został przywieziony rok temu z Niemiec. Nie jest to mój pierwszy samochód, jednak pierwszy VW i pierwsza polóweczka. Prawie odrazu się zakochałem. Bardzo dobry, przyjazny samochód, jeśli miałbym go zmienić to tylko na VW, jednak mam zamiar inwestować w moją nową miłość :D i szybko się jej nie pozbędę.
Pozdrawiam _michał
Obrazek
p
pietruh
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: pietruh »

Witam wszystkich
Jestem Paweł, polo od niedawna mój pierwszy samochód kupiony w październiku, 6n2 1.4 TDI AMF

pozdrawiam pietruh
S
Stanley
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Stanley »

Witam wszystkich polo-maniaków. Mam na imię Janusz, mieszkam w podprzemyskiej miejscowości. Moje Polo, to 6N2 1,4 TDI 2000 r. Posiadam go od przeszło roku, przebieg 120 tys. km
Bez przecinaka i młota, to ch** nie robota.
j
jerzyk
Newbie
Newbie

Post autor: jerzyk »

Witam serdecznie po raz 3... jestem na forum od 2 lat i juz 2 razy administrator usunal moje konto... fajnie ze jest nowe forum ale te ciagle usuwanie uzytkownikow jest nie do zaakceptowania! Wyrazam otwarcie swoje niezadowolenie...
Awatar użytkownika
_Maniek_
Początkujący
Początkujący

Post autor: _Maniek_ »

Witam, mam na imie Marcin jestem z okolic miasta Krakowa, jeżdże piękną polóweczką 6N 1.9 99r, lecz niestety przód troszke ostatnio mi się zepsół [zaparkowałem w Matizie :((((]

Pozdrawiam wszystkich!!!!
Teraz 2,0 TDCI bliżej ziemi i tylko 136kM i 340Nm
Awatar użytkownika
suff
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Kontakt:

Post autor: suff »

czesc,

jestem Maciek, smigam 6N / '94 / 1043ccm. Resorakiem smigam od okolo 3 miesiecy, i juz (niestety) musialem wymieniac skrzynie biegow. Przebywam glownie w Szczecinie, ale czasami pojawiam sie w Zielonej Gorze i okolicach.
f
fil28
Newbie
Newbie

Post autor: fil28 »

witam wszystkich właścicieli POLO i ne tylko
jestem Filemon :kotek:
B
Baru
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Baru »

Witam.
Mam na imie Piotrek bylo polo 6n a teraz 6n2 1.4 16v.
Awatar użytkownika
Pele119
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Pele119 »

WiTam PonowniE Jestem Pele jezdze Polo z 92roku blizej Gleby o -80mm niz seria
Pozdrawiam Serdecznie
[size=12px][/size]
86c2F Steilheck - by to, o czym marzę naprawdę zaistniało w mojej rzeczywistości "Capucinko"
Moja byłe maleństwo i Nowa zabaweczka
[url=http://img697.imageshack.us/i/polo86c2f.jpg/][img]http://img697.imageshack.us/img697/5792/p
Awatar użytkownika
Banan
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Banan »

Witam wszystkich na forum i tych co sie ze mna widzieli poza forum :)
Jezdze Polo 86C 2F 92 rok 1.3 NZ "Universal" Steilheck Zielony Metallic (podobno Green Montana) w okregu Katowic ;)
Z modow male zakupy do wnetrza (tunel, klapka schowka, zegary z obrotkiem..) i troche podrasowane audio. Poza tym jeszcze nic nie zrobione.
Jak na razie polusia w stanie opłakanym, bo po calkiem solidnym dzwonie. Ale juz ja prostuje :D

Do zrobienia:
-gleba
-blacharka
-lakier
-aluski

Pozdrawiam jeszcze raz :)
Awatar użytkownika
LukLin
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: LukLin »

Witam!
Jestem Łukasz.
Jeżdże VW Polo 86C z 1990 (mój rówieśnik :) ) .
Silniczek 1,0.
Kolor: srebrny metallic.
Jak narazie polóweczka chodzi idealnie :) Jestem z niej bardzo zadowolony, zwłaszcza że jest to pierwszy własny samochód. :)
Z ulepszeń to białe kierunki przód i kierownica od Polo GT.
VW Polo 86C 1,0 \'90
+ TTI-880 + Hustler IC100

Obrazek
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

Witam. Jestem Mateusz. Jestem w posiadaniu Polo 6N z potężnym litrowym silnikiem. Jestem z okolicy śląska.
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

Witam,

Jestem Zygmunt. Jeszcze nie mam autka, ale zamierzam zostać fanem jakiejś polówki, do pokonywania trasy Nowy Sącz Kraków i nie tylko :!: . Dlatego zapisałem się na forum za tzw. wczasu

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
DonRogu
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: DonRogu »

Bry!

Jestem z Katowic. Sąsiad Banana i Bruczyka :jee: Jeżdżę granatowym polo 86c 2F CL rocznik 91 na silniku AAU 1043 ccm.... (mało, ale w miarę oszczędnie :pukpuk: ) Jak narazie pola okrzyknięta mianem "Lataryny" albo "szczurzycy" ( poprzednia właścicielka uwielbiała walić latarnie....jedną na placu w pracy zaliczyła 3 razy.... ;/) jak narazie jedyne co przy aucie zrobiłem to wymiana szyb na zielone (biała została tylko tylnia na klapie) i kubły z G40 no i wymiana skrzyni na nową...poprzednia rzęźiła jak w ikarusie....

Dalsze plany modów:
Doprowadzenie stanu do fabryki (blacharka)
Gleba 4cm max ( na extreme 8cm już jeździłem, po Katowicach dziękuje)
Tłumik przelot
I jakieś dodatki z epoki.....
Może po naprawach opcja na Culta ;)
Moderatorzy na tym forum to ludzie z kompleksami, nie ma jak tworzyć sobie wyższą samoocenę klikaniem :D
JEŻELI SZUKASZ GUZA, POWIEDZ MI TO W TWARZ
Awatar użytkownika
pawelek
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: pawelek »

Cześć wszystkim!

Moje imię Paweł. Mam 30 lat. Mieszkam w Warszawie. Od grudnia 2005 r. jeżdżę czerwoną "Polówką" 9N 1.4 55KW. Byłem m.in. na II zlocie VW Polo w Ślesinie (wtedy jako jedyny 9N) i bardzo miło wspominam tę imprezę. Jak czas pozwoli to bardzo chciałbym uczestniczyć w warszawskich spotach. Dotychczas nic w moim autku nie zmieniałem (no może poza nalepieniem dwóch klubowych grawerek na tylnych szybach ;) ). W najbliższym czasie planuję zakup jakiegoś fajnego CB Radia.

Pozdrawiam!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Offtopic”