Witam po dluzszej przerwie!
W polo zmienilo sie troche, szalu ni ma nadal;)
Wpadly halogeny wiazka przekaznik. zamontowane
elektryczne lusterka, czekam na wiazke montaz 5 minut;)
wpadly boczki z kieszeniami na glosniki , oczywiscie nie moglem dlugo czekac zamontowane.
kupilem nowe glosniki 100mm w podszybie, oraz glosniki w kieszenie drzwi bocznych, gra o niebo lepiej , jestem mega zadowolony.
bylem zmuszony sprzedac moje super fajne ledy z ringami, gdyz nie mialy el regulacji i niestety nici z przegladu.zakupilem inne lampki i wpadly ori migacze na przod - jak narazie;)
sprawdzilem tez auto pod wzgledem technicznym i odziwo po tylu latach, nie liczac lamp ktore bez regulacji auto nie dostalo by przegladu, mam do wymiany tylko srodkowy tlumnik... koszt nowego 100 zl. oczywiscie zamowiony i zalozony;)
Jako ze polo ciagle jezdzi, trafilo na wymiane oleju, zalany mobil1 10w40 wymieniony znow filtr powietrza;)
Lato wpelni, wiec przydalo sie nabic i odgrzybic klime;) co prawda auto nie ma przyspieszenia przy wlaczonej klimie, ale to jest samochod z silnikiem 1.0 a nie porsche....
zamowiona zostala nowa antena do radia srebrna ,zeby ladniej z autem sie komponowalo;)
auto dostalo wczoraj polerke i wosk, w poprzednim tygodniu byly prane siedzenia, boczki i deska. zakupiony zostal wunderbaum i jest malina;)
kolejne plany...
dalej bede polowac na CC i podgrzewane siedzenia, bo tylko tyle brakuje mi do kompletu elektryki w aucie.
mam zamiar wymienic zderzaki na szerokie.
na nast sezon na bank bedzie gewinde, zastanawiam sie tylko czy do gewinde zalozyc alu czy szeroka stal.
jako ze mam dobre kontakty z lakiernikiem polo pojedzie tez na odnowe 3 elementow. prog, drzwi klapa. beda listwy w kolorze oraz klamki.
fotki beda jak wyzdrowieje.
w sumie to chyba na tyle. dziekuje

Pozdrawiam;)