elektryczne podnosniki szyb

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
fidzi01
Raczkujący
Raczkujący

elektryczne podnosniki szyb

Post autor: fidzi01 »

co sadzicie o tych podnośnikach: http://moto.allegro.pl/item496184077_ze ... ycisk.html
czy to chińszczyzna czy trochę pochodzą, morze ktoś montował coś takiego u siebie?
a
ar1000
Początkujący
Początkujący

Post autor: ar1000 »

Poszukaj po szrotach czasami można wyrwać oryginał za tą cenę ale i te pochodzą jak szuby pracują teraz normalnie czyli nie mają brudnych zatartych prowadnic montowałem coś podobnego w fiacie uno na razie działa (już ponad rok i zimę przetrzymało) :D.
Awatar użytkownika
ajuztam
Początkujący
Początkujący

Post autor: ajuztam »

straszna kupa takie mechanizmy. lepiej zainwestowac w oryginaly.
DO NOT TROUBLE TROUBLE, UNTIL TROUBLE TROUBLES YOU.
E
Evil
Newbie
Newbie

Post autor: Evil »

Ktoś kiedyś prezentował jak to wygląda. Nic ciekawego, nieestetyczne bardzo. Poszukaj używek, lepiej się opłaca.
Pozdrawiam, Evil
a
aircraft
Newbie
Newbie

Post autor: aircraft »

No ja montowałem takie coś w Mercedesie Vito a tam szyba jest bardzo duża i ciężko pracuje, a podnośniki działają już chyba z 2 lata bez zarzutu, może chodzą wolniej niż powinny ale myślę, że to kwestia "ciężko" pracujących samych szyb.. I jakoś nie uważam, że jest to nieestetyczne! Ale każdy ma swoje zdanie.. Sam montaż bardzo prosty, a przełączniki wpakowałem w miejsca w drzwiach a nie w te dokładane półki bo to rzeczywiście by szpeciło... Pozdrawiam!
Moje hobby - MODELARSTWO LOTNICZE RC
i
irrrr
Newbie
Newbie

Post autor: irrrr »

Witam. Czy ktoś u siebie w polówce przerabiał manual na elektryczne szyby? Jest może gdzieś schemat do tego?

Z góry dzięki
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”