Pierwsze miesiace zostana uzupelnione zdjeciami ze Zlotu [grupowe i pierwsze miejsca na tytul auta zlotu] potem juz Polo miesiaca [bo konkurs zaczal sei chyba w maju jak dobrze pamietam.
Kalendarz z racji 100% indywidualnego zamowienia bedzie kosztowal pomiedzy 45 a 50 zlotych, chyba ze grupy lokalne zamowia na przyklad 10 i podziela sie na spocie, wtedy koszt wysylki drastycznie zmaleje z 5zl za sztuke do 1-2
Zasady zamawiania beda proste, jeszcze w tym tygodniu rozpoczniemy zapisy. Ale nie takie jak w innych dzialach
swiezy user, 3 posty - zamawiam 4.
Zamawiasz 4 - OK ale placisz z góry. Jestesmy od 6 lat w necie i NIKT was nie oszuka, musimy natomiast zaplacic za towar przy odbiorze. Jak ktos uwaza te warunki za nieakceptowalne, moze zalozyc okolo 2000 za wykonanie i zbierac przy odbiorze.
Prosilbym w tym temacie o wpisywanie konkretow - czyli zamawiam 1 oznacza zamawiam 1 i przelewam kase w wyznaczonym terminie, UWAGA - zlozenie zamowienia bez wplaty zaliczki w terminie skutkuje wpisaniem na czarna liste sklepiku na okres 6 miesiecy.
Wlasciciele aut z tytułem Polo miesiąca zostana uhonorowani, nie wiem jeszcze w jaki sposob...

a propos właścicieli Polo Miesiaca. Podeślijcie mi do 8.01.2010 3-5 zdjęć w wysokiej rozdzielczości jakie chcecie zamieścic w kalendarzu. Inaczej zamieszcze wybrane przez siebie zdjęcia zgłoszone do konkursu

mail: wojtek@czekolandia.krakow.pl