Jaką kupić pompę paliwa do poli z '95 z motorem 1.6?
Bardziej interesowała by mnie nowa niż używka,bo jak wiadomo z używanymi różnie bywa.
Poratuje ktoś linkiem,bądź napisze jaką kupić?W necie tego jest gro,jednakże nie mam pojęcia która będzie odpowiednia oraz będzie pasować do mojej poli.
najlepiej oryginał, jezeli chcesz to mam swoją do zgonienia, wymieniałem bo mam liczniki z golfa i musze mieć inna pompę po małym lifcie, cały czas jezdziłem na niej i jest 100% sprawna.
moj ojciec do passata kupowal na gieldzie juz dwa razy uzwke ori za 50 bodajze i bzyczaly jak pszczołka maja do czasu az jednego sprzedal a druga chodzi do dzis
[quote=""borys_wrocek""]najlepiej oryginał, jezeli chcesz to mam swoją do zgonienia, wymieniałem bo mam liczniki z golfa i musze mieć inna pompę po małym lifcie, cały czas jezdziłem na niej i jest 100% sprawna.[/quote]
Stojeden najpierw napisz jakie masz to 1.6, bo jak AEA to potrzebujesz pompki do monowtrysku i wtedy z tego co pamiętam ciśnienie chyba 1.2 bara, jak AEE to pompka do wielopunktu i wtedy ciśnienie coś koło 3 bar (jak poknociłem niech mnie ktoś poprawi).