Siemka
Po 1.mam problem z płynem do wspomagania , a dokładnie to chodzi o to czy mogę dolać zielonego febi 06162 do mojego starego ?? nie wiem jaki tam był jak nabrałem do szczykawki to taki bardzo zużyty (brąz) a ja kupiłem w|w.(febi). zmieszałem nawet ten stary z nowym i nic sie nie działo połączyły sie. może zrobię tak że szczykawką wyciągnę to co tam zostało i naleje zielonego ?? (jest dużo niżej niż minimum)
Po 2. to dostałem w wlepki w nie najlepszym stanie ! a tak długo czekałem
jak to ma w ogóle schodzić te literki mają zostać na tym przeźroczystej foli czy na tej białej kartce ??
A więc jeżeli chodzi o wspomaganie, to wymień cały płyn najlepiej W układzie jest go około 0,9 litra. A co do wlepki, to literki powinny zostać na tej prezroczystej folii transportowej, za pomocą której nakleja się wlepkę na auto.
[quote=""Gabriel""]a co do wlepek to cieżko to widzę nie chce to zostać na tej przeźroczystej [/quote]
Pomalutku śliniąc główkę... kończyć nie będę
W każdym bądź razie ja to zrobiłem na spocie w 10 minut, razem z umyciem miejsca na klapie.
Mi to zajęło też koło 10 minut pod marketem, bo akurat mnie naszła wena na naklejenie . Ciężko jest, ale się da. Najpierw pojeździj palcem po tej folii by się litery mocniej poprzyklejały, a potem delikatnie odrywaj. Da się bez problemu. Najgorzej jest z kropkami i myślnikiem.
Już jesteśmy na trasie, 160 na blacie.
I tylko na Twoją prośbę nie cisnę więcej - choć da się!
[quote=""Gabriel""]
Po 2. to dostałem w wlepki w nie najlepszym stanie ! a tak długo czekałem
jak to ma w ogóle schodzić te literki mają zostać na tym przeźroczystej foli czy na tej białej kartce ??
[/quote]
ja osobiście podgrzałem swoją 5 min nad gorącym nawiewem i wszystko bez problemu się odkleiło i następnie przykleiło
też tak chce zrobic :scratch: ale machanik ze mnie prawie żaden to moje 1 auto i interesuje mnie to jak sie go pozbyc calego bo jesli wypuszcze z zbiornika to w przewodach jeszcze zostanie ?? a jak sie pozbyc to calego