[6n2] 2 Ważne Pytania Kierownica i wlepka

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Gabriel
Raczkujący
Raczkujący

[6n2] 2 Ważne Pytania Kierownica i wlepka

Post autor: Gabriel »

Siemka
Po 1.mam problem z płynem do wspomagania , a dokładnie to chodzi o to czy mogę dolać zielonego febi 06162 do mojego starego ?? nie wiem jaki tam był jak nabrałem do szczykawki to taki bardzo zużyty (brąz) a ja kupiłem w|w.(febi). zmieszałem nawet ten stary z nowym i nic sie nie działo połączyły sie. może zrobię tak że szczykawką wyciągnę to co tam zostało i naleje zielonego ?? (jest dużo niżej niż minimum)

Po 2. to dostałem w wlepki w nie najlepszym stanie ! a tak długo czekałem
jak to ma w ogóle schodzić te literki mają zostać na tym przeźroczystej foli czy na tej białej kartce ??
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

A więc jeżeli chodzi o wspomaganie, to wymień cały płyn najlepiej :) W układzie jest go około 0,9 litra. A co do wlepki, to literki powinny zostać na tej prezroczystej folii transportowej, za pomocą której nakleja się wlepkę na auto.
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
Gabriel
Raczkujący
Raczkujący

oki dzieki :) a jak sie go pozbyć całego ?? nawet z przewodów ?? a co do wlepek to cieżko to widzę nie chce to zostać na tej przeźroczystej :blind:
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote=""Gabriel""]a co do wlepek to cieżko to widzę nie chce to zostać na tej przeźroczystej [/quote]
Pomalutku śliniąc główkę... kończyć nie będę :grin:
W każdym bądź razie ja to zrobiłem na spocie w 10 minut, razem z umyciem miejsca na klapie.
T
Tomek001
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Tomek001 »

Mi to zajęło też koło 10 minut pod marketem, bo akurat mnie naszła wena na naklejenie ;). Ciężko jest, ale się da. Najpierw pojeździj palcem po tej folii by się litery mocniej poprzyklejały, a potem delikatnie odrywaj. Da się bez problemu. Najgorzej jest z kropkami i myślnikiem.
Już jesteśmy na trasie, 160 na blacie.
I tylko na Twoją prośbę nie cisnę więcej - choć da się! :P
Awatar użytkownika
Gulunio
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: Gulunio »

[quote=""Gabriel""]
Po 2. to dostałem w wlepki w nie najlepszym stanie ! a tak długo czekałem
jak to ma w ogóle schodzić te literki mają zostać na tym przeźroczystej foli czy na tej białej kartce ??
[/quote]
ja osobiście podgrzałem swoją 5 min nad gorącym nawiewem i wszystko bez problemu się odkleiło i następnie przykleiło :)
Evergreen :)

Klucze 2010 | Kozienice 2010 |...
Awatar użytkownika
Gabriel
Raczkujący
Raczkujący

wlepka już jest dzięki za pomoc :) mi pomogła suszara do włosów .teraz wolałbym odpowiedzi co do tego 1 pytania :)
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

a nie lepiej usunąć stary płyn i dolać ?
Awatar użytkownika
Gabriel
Raczkujący
Raczkujący

też tak chce zrobic :scratch: ale machanik ze mnie prawie żaden to moje 1 auto i interesuje mnie to jak sie go pozbyc calego bo jesli wypuszcze z zbiornika to w przewodach jeszcze zostanie ?? a jak sie pozbyc to calego :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „układ kierowniczy”