Witam, od jakiegos czasu slysze stukanie w lewym, przednim kole jak jade. Jak daje gazu albo hamuje to nie stuka, jak sie toczy to slysze delikatne stukanie, co to moze byc?
Też miałem coś takiego normalnie tak waliło że masakra ciągle wrrr. Wymieniłem łożyska co prawda we wszystkich 4 kołach ale mniejsza z tym bo najpierw wymieniłem tył a na 2 dzień przód i uciążliwe stukanie znikło :cool2: zmień łożyska jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś. Moje były w takim stanie jak by ich wogóle tam nie było :banghead: rozsypane na poszczególne części jednym słowem masakra.
Łożysko wyje lub szumi, w ostatnie fazie życia łożyska (czytaj w rozsypce) tylko je w aucie słychać. Jeśli jest walnięte z jednej strony to jak się jedzie wężykiem to słychać zmiany natężeń hałasu, więc to nie pasuje do opisu użytkownika
a moze koncowka ?? ja juz wymienilem wachacze, amory, zregenerowalem magiel(jedno stukanie mniej),wymienilem wczoraj prawa koncowke i jak walilo tak wali to lewa ale na nia nie mam pieniedzy narazie a wali jak by ktos w sanie walnal mlotkiem
renault19 chamade>peugeot306>polo>leon>golf - nigdy wiecej francuza [url=http://imageshack.u