ha przedwczoraj to robiłem bo urwałem swoją po tym jak wbiła mi sie prawieże w oko;/ Ja kupiłem taką fajniutką gumówke... za 2 dyszki no i tak jak pisze
picksar podnieś przód z lewej strony, odkręć koło to będziesz miał troszke miejsca do manewru. zdejmij plastik nadkola on jest bodajrze na 8meczki pszyłapany wyjmij no i w koncie po prawej u góry będziesz miał ta antene odkręć na dole złap kobbinerkami a u góry kręć kluczem. jak odkręcisz to weź sobie kabel na dół i odetnij kwałek, potem wtyczke do radia (nowy kabel) wciśnij w to miejsce gdzie uciełeś kabel to poprostu przeciągniesz go tą samą drogą co leci stary i nie będziesz musiał sie męczyć z szukaniem go pod tapicerką. Otwórz maske bo on leci tamtendy, wyciągnij ten kabel z nad kola w przestrzeń pod maską. Wejdz do samochodu, wyjmij radio i sciągnij do siebie troche ten kabel stary od anteny żeby ci nie uciekł tam do środka. potem wyjdz i wsadz jak najwięcej nowego kabla w dziure ona jest za silniczkiem wycieraczek ale śmiałem dasz rade go tam rękoma wcisnąc i jak go tam troche wsadzisz wejdz do samochodu i lekko bez szarpnięc pociągnij za stary kabel jak nie da rady to idz dalej wepchaj go w dziure pod maską aż miejscu na radio będziesz miał ten nowy. Wyjmij nowy z tego uciętego starego no i juz masz kabel załatwiony. Amocowanie anteny troche mi zajeło bo złe dojście ale dasz rade

poprostu skręc wszystko i gra jak trza. Mówie żę przed wczoraj to robiłem to masz tu świerzą podpowiedz:D pozdro.