Auto posiadam od 25.04.2008, kiedy to kilka dni wcześniej DE zostały pozbawione jednego VW ze swojego grona. Jest to moje pierwsze auto, po pierwszej jeździe testowej widziałem że auto idealnie spełnia moje wymagania. Od początku posiadania autko jest garażowane. W nim rozpoczęła się przygoda audio, zabawy z obniżaniem zawieszenia (aktualnie jest seria).
Kilkakrotnie pojawiłem się w Arkadii uczestniczyłem w dwóch ogniskach klubowych, niestety obecna praca pozwala mi tylko na weekendowe wypady gdy nie mam szkoły...
W aucie króluje muzyka Reggae i dlatego taka inspiracja <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
1.9d AEF (64 nieokiełznanych czarnych mustangów)
Przebieg: ~89tys km jak kupowałem, aktualnie ~135 tys km
kolor: LP3G
Wyposażenie
<!-- s:arrow: -->:arrow:<!-- s:arrow: --> manualna klimatyzacja
<!-- s:arrow: -->:arrow:<!-- s:arrow: --> elektryczne szyby
<!-- s:arrow: -->:arrow:<!-- s:arrow: --> wspomaganie
<!-- s:arrow: -->:arrow:<!-- s:arrow: --> regulacja kiery
<!-- s:arrow: -->:arrow:<!-- s:arrow: --> 2x airbag
<!-- s:arrow: -->:arrow:<!-- s:arrow: --> centralny zamek
<!-- s:arrow: -->:arrow:<!-- s:arrow: --> regulacja wysokości foteli
Car Audio:
Radio
kaseciak pajoniera <!-- s:arrow: -->:arrow:<!-- s:arrow: --> naviheaven dvd 4" <!-- s:arrow: -->:arrow:<!-- s:arrow: --> sony CDX-M9900 <!-- s:arrow: -->:arrow:<!-- s:arrow: --> Alpine 7939r
Głośniki
standard podszybie + drzwi <!-- s:arrow: -->:arrow:<!-- s:arrow: --> standard podszybie + drzwi +JBL CTX 1000 <!-- s:arrow: -->:arrow:<!-- s:arrow: --> Helix blue + JBL ctx 1000 <!-- s:arrow: -->:arrow:<!-- s:arrow: --> sinuslive neo25 + sinuslive sl160w + MDS08 <!-- s:arrow: -->:arrow:<!-- s:arrow: --> sinuslive neo25 + signat m10 + sinuslive sl160w + MDS08
Wzmacniacze:
brak <!-- s:arrow: -->:arrow:<!-- s:arrow: --> blaupunkt 2100b <!-- s:arrow: -->:arrow:<!-- s:arrow: --> sony 4045 <!-- s:arrow: -->:arrow:<!-- s:arrow: --> sony 4045 + balupnkt 2100b <!-- s:arrow: -->:arrow:<!-- s:arrow: --> 2x sony 4045 <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
Zwrotnice
brak <!-- s:arrow: -->:arrow:<!-- s:arrow: --> Helix + Low Pass <!-- s:arrow: -->:arrow:<!-- s:arrow: --> Lanzar VibeX8 <!-- s:arrow: -->:arrow:<!-- s:arrow: --> Lanzar VibeX8 + Lanzar VibeX5
Wygłuszenie
brak <!-- s:arrow: -->:arrow:<!-- s:arrow: --> maty stp czekają na +15 stopni C i zaliczenie sesji <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
Eksploatacja:
<!-- s:arrow: -->:arrow:<!-- s:arrow: --> 2x komplety Goodyear letnie Hydra Grip 14/55/185, zimowe Ultra Grip 7+ 14/60/185
<!-- s:arrow: -->:arrow:<!-- s:arrow: --> letnie allu BBS 14"
Plany:
<!-- s:arrow: -->:arrow:<!-- s:arrow: --> gleba 30/30
<!-- s:arrow: -->:arrow:<!-- s:arrow: --> Hofele
<!-- s:arrow: -->:arrow:<!-- s:arrow: --> felgi Castellet
<!-- s:arrow: -->:arrow:<!-- s:arrow: --> czarna maska <!-- s:?: -->:?:<!-- s:?: -->
<!-- s:arrow: -->:arrow:<!-- s:arrow: --> skończyć zabudowę bagażnika i wyregulować 3way
<!-- s:arrow: -->:arrow:<!-- s:arrow: --> silnik 110km tdi, ale toooo odległa przyszłość <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
Zdjęcia
początek

nowe felgi + gleba

black front

Car Audio:

By polo2mek at 2011-02-06
Mały up części zmian