1) Zamek centralny- niestety nie działa do końca. Gdy zamykam auto kluczykiem on reaguje- zamyka wszystkie drzwi, wlew też lecz nie wyłącza się pompka powietrza. Cały czas burczy, po minucie przestaje na ok.20 sekund potem znów zaczyna. Tak samo jest z otwieraniem. Drzwi zostają otworzone lecz pompka cały czas pompuje. Myślę że to mogą być może jakieś czujniki? Spotkał się ktoś z Was z czymś takim? Co to jest?
2)Dach otwierany- jest to wersja Open Air lecz niestety nie mogę się nią cieszyć jeszcze. Dach najprawdopodobniej przeciekał bo na podsufitówce widać gdzieniegdzie ślady- małe ale są. Niestety poprzedni właściciel naprawiał całe auto taśmą i śrubkami.. dach został po prostu chamsko zaklejony silikonem :!: Materiał za to jest w stanie bardzo dobrym- zero pęknięć, przetarć itp. Silniczek działa. Zamierzam się tym bawić- rozklejać itd. czy w razie problemu, na forum są użytkownicy tej wersji aby mogli mi ewentualnie pomóc?
3) Zamki w drzwiach i klapie bagażnika- są niesprawne. Kluczyk zupełnie się nie przekręca. Może to być związane z centralnym i jego problemami. Jak wygląda wymiana takich zamków?
Póki co zostawiam tyle pytań. Gdybym miał z czymś problem jeszcze będę pisał. Z góry dzięki bardzo za odpowiedzi a temat w 'naszych furach' założę gdy uporam się z tym daszkiem