Jeżeli macie jakieś propozycje co do terminu i godziny można się dogadać
Widziałem ze dochodzi troche uzytkowników z obrębów Słupska więc coś powinno wypalic
Wpisuję się, przyjadę ponarzekam jaki to kraj jest zły i na swoje auto
Małe miasto, więc się nie spodziewam spotów i tak jak ktoś chce podjeżdża pod ratusz w piątek ok 20. Zobaczymy co z tego wyjdzie, jak mi coś nie wyskoczy to się zjawię.
Tym razem nie wiem czy będę. Zobaczę jak się z czasem wyrobię, bo w ten weekend mam dość napięty grafik :/
Możliwe, że wpadnę na chwilę. korzenio w razie czego się zdzwonimy.
Spot na placu Zwycięstwa koło pomnika będzie chyba OK.
Jeśli chodzi o pierwszy weekend września to pasuje mi tylko piątek i niedziela. W sobotę jadę na Night Power w Trójmieście.
no mozna codziennie robic, a ja bym potrzebowal pomocy. chodzi o to ze mialem poloweczke malutka fajniutka czarniutka 6n ale sprzedalem z powodu wyjazdu za granice i od kiedy ja mialem narodzila sie we mnie milosc do tego auta poniewaz moj tato tez jezdi polowka ale 9n3. i tu jest moja prosba: gdzie szukac Polowki 9n3 GTI tak juz pod 2008 rocznik podchodzace?
[quote=""Vittel""]no mozna codziennie robic, a ja bym potrzebowal pomocy. chodzi o to ze mialem poloweczke malutka fajniutka czarniutka 6n ale sprzedalem z powodu wyjazdu za granice i od kiedy ja mialem narodzila sie we mnie milosc do tego auta poniewaz moj tato tez jezdi polowka ale 9n3. i tu jest moja prosba: gdzie szukac Polowki 9n3 GTI tak juz pod 2008 rocznik podchodzace?[/quote]
W Niemczech, ale ceny są dość wysokie. Jeśli miałbym brać to Polo GTI Cup Edition 180koni z popularnego 1.8T powinno wystarczyć, a jak mało to robisz chipa na 220 i można szaleć. Godny następca G40, czemu tyle lat VW kazał czekać...