Kanarkowe 6n2 Gumisia

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Gumis
Newbie
Newbie

Kanarkowe 6n2 Gumisia

Post autor: Gumis »

Cześć.
Chciałbym wam przedstawić Polo które posiadam od 17.09.14.

Model Polo 6n2
Rok pordukcji 2000
Silnik 1.4 TDI
Kolor LD1B

Auto zostało zakupione w sumie przez przypadek ale nie żałuję tego zakupu. Znałem je już prawie przez 3 lata wiec w miarę znam jego historie.
Koła na samochodzie to BBS w 15 calach, lecz na następny sezon chciałbym coś innego założyć lecz póki co nie mam jeszcze pomysłu na nowe koło ale chciałbym się skierować w jakąś 16'. Auto jest lekko obniżone lecz niestety nie wiem ile.
Bardzo podoba mi się kolor tego auta, najlepsze jest w nim to że jeszcze nie spotkałem drugiego takiego.
Mam już jakieś tam plany wobec samochodu lecz póki co blokują mnie finanse. W miarę postępów przy samochodzie będę aktualizował temat.

A oto zdjecia
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Kuba
Uzależniony
Uzależniony
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Przeszukaj dobrze forum bo jest tu jeszcze jedno 6n2 w tym kolorze.
Obrazek
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Adrian_Malbork »

wydaje mi się jednak, ze gti ma troche zywszy odcień. ale kto wie..
Żółty jest mega przesrany do dobrania koloru i do utrzymania.
Obrazek
Awatar użytkownika
lukasz6oo
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: lukasz6oo »

kolor spoko i z tym utrzymaniem nie do końca :) bo im ciemniejszy lakier tym więcej czasu trzeba poswięcic na pielęgnacje. Bo to zraz każdy odprysk widać ,wgniotę a juz o hologramach i kolistych rysach nie wspomnę .
RUMAK
Awatar użytkownika
Gumis
Newbie
Newbie

Post autor: Gumis »

[quote=""Adrian_Malbork""]wydaje mi się jednak, ze gti ma troche zywszy odcień. ale kto wie..
Żółty jest mega przesrany do dobrania koloru i do utrzymania.[/quote]

Z utrzymaniem się nie zgodzę gdyż z tego co ja zauważyłem praktycznie w ogóle nie widać na nim kurzu czy tego rodzaju rzeczy. Wiadomo że błota czy jakiegoś grubszego syfu nie da się ukryć ale naprawdę jest bez porównania z czarnym autem.
Natomiast jeśli chodzi o dobór koloru to muszę ci przyznać rację. Ktoś kto poprawiał niektóe elementy na tym samochodzie chyba właśnie miał z tym problem gdyż widać różnice. A Gti chyba nie może mieć innego odcieniu gdyż z tego co się orientuje kod lakieru jest chyba taki sam. Może to wina zdjęć gdyż na nich kolor naprawdę wyszedł lekko do bani a poza tym muszę mu zrobić porządną polerkę gdyż ma już swoje lata.

Tak z innej beczki auto codziennie wozi mnie do pracy bez żadnego problemu. Jestem jak najbardziej zadowolony z zakupu :grin:
Awatar użytkownika
laky45
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: laky45 »

Świetne polo w interesującym kolorze. Skąd jesteś dokładnie kolego bo widzę, że moje okolice. Może się uda spotkać z kolegami z okolicy :)

Bezawaryjności i szerokości życzę.
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N2”