czy to normalne (jeżeli tak to dlaczego?), że jak reguluje lewe luserko to prawe też się reguluje? Lewe przesuwa się w lewo, prawe w prawo, i odwrotnie. Natomiast jak reguluje prawe to wszytsko jest w porządku.
No chyba coś macie Panowie nie tak. U mnie przed wypadkiem tak nie było. A teraz jest tak jak mówicie, ale jutro jadę do mechanika któremu płaciłem za robotę żeby było poprawnie.
[quote=""Aoox""]No chyba coś macie Panowie nie tak. U mnie przed wypadkiem tak nie było. A teraz jest tak jak mówicie, ale jutro jadę do mechanika któremu płaciłem za robotę żeby było poprawnie.[/quote]
ja też mam tak samo jak chłopaki wyżej piszą :dance: hmmm czyli kto ma dobrze a kto źle?
sprzedam oryginalna lampę tylną, lewa strona (od kierowcy) do [9N] oraz surowe groty kluczyka do VW.
Rozmawiał☺em ze znajomym i stwierdził on, że jest to poprawne. Jest to po to że jak odsuwasz fotel to od razu regulujesz sobie 2 lusterka, później doregulowujesz tylko prawe.
sprawdziłam dziś u siebie - jest dokładnie tak samo - kiedy regulujesz lewe, przesuwa się również prawe, przy lusterkach nic nie było kombinowane, auto nigdy nie dzwonione więc to na pewno nie usterka
Generalnie jezeli mialoby regulowac sie obydwa lusterka na raz po jakiego grzyba są położenia L i R (po środku podgrzewanie lusterek - tak jest u mnie) byloby to idiotyczne. U mnie raz dziala poprawnie raz tak samo jak u was dzialaja obydwa na raz (spieprzona elektryka moim zdaniem) - analonicznie podobna sytuacje mialem w 6n2 z 2000r tam nie dziala brzeczyk swiatel (przy stacyjce cos nie laczylo) sa to typowe bledy wychodzace z fabryki VW!
Brzęczek od świateł nie działa a tak na marginesie to gdzie on jest a z lusterkami jest tak że jak reg. lewe to poł.prawego tez się zmienia i co ma tak byc czy nie