[9n] górna osłona silnika 1.4tdi. Jaka prawidłowa ?

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

g
gamil
Newbie
Newbie

[9n] górna osłona silnika 1.4tdi. Jaka prawidłowa ?

Post autor: gamil »

Witam,
Jeśli umieściłem wątek w złym temacie bardzo przepraszam i ewentualnie proszę o przeniesienie.

Mam taki problem. Kupiłem osłonę do Polo 9n 1.4tdi 75 koni. Auto z 2004r. Zdjęcia w linku poniżej:
http://imgur.com/a/i8F4u

Problem polega na tym, że otwór przy bagnecie nie pokrywa sie z tym w osłonie ( czerwona kropka to miejsce rzeczywiste otworu i bagnetu) Totalnie zgłupiałem bo wszystkie osłony dla 1.4tdi 9n są takie same na allegro. Czy ktoś mógłby mnie naprowadzić jak ta osłona powinna wygladać ? W razie czego mogę podać vin pojazdu.

Z góry dziekuje za pomoc
Pozdrawiam
W
Wolga85
Swój
Swój

Post autor: Wolga85 »

A czasem ktoś ci nie skrzywił/wymienił rurki bagnetu?
Lenistwo drogą do postępu
g
gamil
Newbie
Newbie

Post autor: gamil »

[quote=""Wolga85""]A czasem ktoś ci nie skrzywił/wymienił rurki bagnetu?[/quote]

ta rurka ani nie drgnie, wydaje mi sie ze jakby byla wygieta to by byla abrdziej ruchoma ale sprawdze to. Czy jest mozliwosc ze byla inna oslona w tych modelach w 1.4tdi ?
Awatar użytkownika
Noonaxe
Newbie
Newbie

Post autor: Noonaxe »

Mam polo z silnikiem 1.4 TDI 75KM i mam osłonę taką jak na zdjęciu, u ciebie rurka od bagnetu musu być skrzywiona.
W
Wolga85
Swój
Swój

Post autor: Wolga85 »

Na oslonie rozrządu masz naklejkę ,a na niej trzy literowy kod silnika. Podaj go a ktoś z forum może ma taki sam to powie ci jaką osłone ma. Bo w polo było 5 rodzajów 1.4 tdi. AMF,BAY,BNM,BNV, BMS.
Lenistwo drogą do postępu
ODPOWIEDZ

Wróć do „silnik”