Zablokowane zamki w drzwiach - pomocy!!!

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Strainger
Newbie
Newbie

Zablokowane zamki w drzwiach - pomocy!!!

Post autor: Strainger »

Witam forumowiczów...

Mam problem z zamkami w moim polo clasic, a mian mianowicie jakiś czas temu (z 2 tygodnie) otwierając drzwi od strony pasarzera kluczyk przektęcił sie całkowicie a drzwi sie nie otworzyły, pomyślałem zrobie to jak będe u mechanika.
Dzis rano chcą pojechać do pracy otwieram drzwi od strony kierowcy a tu zonk, kluczyk nie chce mi sie przekręcić. Mysle nic, popróbuje dalej i tak ze 20 min i nic, nie moge wejść do polo.
Pomocy co mam zrobić żeby sie do niego dostać, chociaż po to żeby pojechać do jakiegoś magika który mi to naprawi. Centralny pneumatyczny.

Pozdrówka i czekam na info... :bow:
Awatar użytkownika
Cooyon
Swój
Swój

Post autor: Cooyon »

A zamek od pasażera i klapa?
Interfejs VAG - na stanie i co się stanie? Nic kuna... VAG cudów nie czyni. On tylko zwiększa poczucie niepewności.
Szukam literatury fachowej...

"To nie są programy wpisane w stylu \'\' if \'silnik\' jest zmulony then więcej \'wachy\' "." (by Dee Jay Gucio)
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: kolo »

klapa wchodź do środka i nie jedź do magika tylko rozbierz boczki i porób zdjęcia jakoś razem poradzimy:)
Kedy ?

viewtopic.php?f=89&t=21116 - GreenLine Edition
Awatar użytkownika
Strainger
Newbie
Newbie

Post autor: Strainger »

Zamek od klapy bagarznika nie dział już jak kupiłem autko a od pasażera pisałem że zepsuło sie całkiem niedawno, że nawet do magika nie zdążyłem zajechać.

Dowiedziałem sie, że to języczek od zamka raczej sie ułamał i koszt tego to grosze ale gorzej że do auta nie moge wejść, napierw musze sie do niego dostać potem bede naprawiał i w tym szkopuł, dajcie panowie jakieś info jak sie dostać do auta nie bijąc szyby i nie rysując auta.
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: kolo »

u mnie w mieście jest taki spec co otwiera jak się kluczyk zatrzaśnie... około 10skund robi - zależny jakie auto i bierze 100.. poszukaj może jakiś ślusarz może internet coś Ci powie na zagramanicznych stronach ja nie mam pomysłu przykro mi...
Kedy ?

viewtopic.php?f=89&t=21116 - GreenLine Edition
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”