Zastanawiam się nad wspomnianym subwoofer'em.
Chyba niewielkich rozmiarów, w miarę tani, aktywny no i BOSE.
Czy ktoś słyszał toto nie w ori instalacji?
Jakie to ma wymiary?
Jakie parametry?
Da się ten wzmacniacz odpalić bez ori instalacji = jakaś pinologia jest dostępna?
Pozdrawiam,
Cooyon.
Interfejs VAG - na stanie i co się stanie? Nic kuna... VAG cudów nie czyni. On tylko zwiększa poczucie niepewności.
Szukam literatury fachowej...
"To nie są programy wpisane w stylu \'\' if \'silnik\' jest zmulony then więcej \'wachy\' "." (by Dee Jay Gucio)
pewnie sie da, bo dlaczego nie, pinologia pewnie tak samo jak w radioodtwarzaczach wspolpracujacych z systemami bose nie jest przez ta firme udostepniona, wiem ze w lublinie w "dobrym tonie" maja rozpracowane cale bose, tzn cala elektronike, tyle ze raczej dzialaja w druga strone jak zrobic zeby radio gralo oryginalne z wzmacniaczami i innymi lepszymi glosnikami.
a co do bose to jezdzilem pare razy a6 z ok 2002r i nie powala ten system.
Na temat marki - polecam, w swojej ofercie mają ciekawe odseparowane zestawy, w cenie trochę jednak wyższej niż helixy można dostać fajny przód.
Ale ten model - głośniki współosiowe się nie wypowiem, nie montuje takowych.
Ja posiadam powerbass-y i polecam ta firme. Jednak ja mam zestaw odseparowany ES-6C. Co do tego konkretnego modelu sie nie wypowiem, proponuje jednak cos odseparowanego jesli to maja byc glosniki na przod.
no witam, glosniki maja isc na przod w drzwi + tweterki ale to w slupki pojda
chodzi mi ogolnie czy firma powerbass jest godna polecenia?
dzieki i pozdrawiam
Z mojego doświadczenia z tym sprzetem to Pioneer nie robi rewelacyjnych skrzyń, a ze wzmacniaczem sie nie spotkalem U mnie w aucie gra natomiast radio Pioneer-a ktore bardzo chwale w zestawie ze wzmacniaczem Blaupunkta i skrzynka JBL-a. I to ci moge polecic
P.s
Jak juz będziesz to wszystko robił to pamietaj o zakupie kondensatora
[url=http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... 28&t=14553]Moje Tornado Red/Black Polo ]
-------------------------------------------------------
Kozienice 10r.
Wilcze Laski 10r.
Pławniowice 10r.
Ślesin 11r.
Przełazy 11r.
Dzierżązna