[quote=""choclateman""]no całkiem ładne te radyjko jak basik? może i masz rację z zostawieniem półki ale brak z tyłu głośników? no sam nie wiem[/quote]
Jeżeli zależy Ci na basiku, i nie masz zamiaru wygłuszyć drzwi i zamontować dystansów to lepszym rozwiązaniem będzie tylnia półka, mimo że zasada jest by ich tam nie montować. Wiem z własnego doświadczenia.
Co myslicie o tym radiu,mialo by grać ono z helixami db pod wzmakiem i ze skrzynią basową.moze ktoś z was posiadal takie radio i podzieli się swoją opinią
Witam, uzywam teraz wzmacniacza blaupunkt gta 2100B i mam zamiar zamienic go na blaupunkt gta 475 z tym ze mam pytanie czy jest lepszy no i drugie pytanie.... w ponizszych linkach sa aukcje tego wzmacniacza i na jednym jest napisana moc 800 watt a na drugim 850 watt to wkoncu ile bo chyba nie wyszly dwa modele takie same z rozna moca??
ten wzmacniacz nie ma takiej mocy ;-) moc którą podałeś to moc maksymalna(chwilowa), która została wymyślona tylko po to, żeby sciemniać rządnych dużej ilości wattów matołków ;-)
moc która Cię interesuje to moc ciągła, w tym wypadku opisana jako sinusoidalna, a więc:
Moc sinusoidalna przy 4 omach 4x75, a po zmostkowaniu kanałów dająca 2x210 W.
Jeśli pytasz się o opinie na temat tych wzmacniaczy to uważam, że w tej cenie można znaleść coś lepszego, ale wydaje mi się także, że jeśli nie masz specjalnych wymagań co do jakości dźwięku to spełni Twoje oczekiwania w 100%
Nie, nie jestem oblatany i nie slyszalem mk2 to nic nie powiem. Uwazam tylko ze blaupunkt nie jest najlepsza firma, ale ludzie kupuja jej produkty bo sa tanie I dzwiek jaki wydaja spelnia ich oczekiwania. Osobiscie bym niekupil bo w cenie mozna znalezc starego soniaka, alpine v12 albo z serii 35**
Witam :hello:
Poszukuję instrukcji lub schematu podłączenia do tego radyjka(co trzeba mieć itp itd),pomyślałem,ze moze ktoś z Was miał kiedys cos takiego,albo znajomego co się w tym orientuje.Przekopałem google ale nic sensownego nie znalazłem :|
Mam takie radyjko,pełno gratów ,puszek i kabli do clariona i za cholere nie moge połapać sie co i jak.A może byłoby warto radio jest stare ale z windą,dlatego szkoda mi,zeby tak leżało.
Jesli cos wiecie to prosze o pomoc.
Pozdr