polo 86c

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
farmero91
Początkujący
Początkujący

Post autor: farmero91 »

wiem ze trzeba spawac podluznice, nie martwie sie tym mam spawacze ktory powiedzial ze mi to zrobi :piwo: podobno da sie wsadzic kr'a na te podluznice, ale nigdy sie z tym nie spotkalem, po za tym u mnie w miescie jest tzn hot rod garage tam odnawiaja stare auta, ogolnie chlopaki tam rzezbia w "gownie" wiec mysle ze i z tym sobie poradza, a co do silnika szukam takiego ktory jezdzil bez gazu reszta mnie nie interesuje byle trzymal wlasciwe obroty, i nie bral oleju
Obrazek
Awatar użytkownika
farmero91
Początkujący
Początkujący

bylem dzisiaj u w warsztacie, powiedzieli ze da rade to zrobic ale kupe roboty i kasa spora, sama robocizna okolo 2,5-3tys plnow. co raz bardziej rozwazam opcja wsadzenia 1.6 abu dolozenia walka poprawenia dolotu, bedzie taniej, a podobno tez niezle sobie bedize radzilo
Obrazek
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

Spokojnie będzie dawał radę, w końcu ile 86c waży, 800 kg? Potem zrób go na dwóch podwójnych gaźnikach albo czterech motocyklowych i będzie zwijał asfalt i straszył staruszki i BMki 1.6 Mpower z gazem :oki:
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
Awatar użytkownika
farmero91
Początkujący
Początkujący

bmki 1.6 to chyba abu w serii przy tej wadze bedzie robil bez problemu, ale co to jest za przeciwnik?? jak dawalby rade taki 2.5 w tedy mozna byloby powiedziec ze jest spoko :grin:
Obrazek
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

[quote=""farmero91""]bmki 1.6 to chyba abu w serii przy tej wadze bedzie robil bez problemu, ale co to jest za przeciwnik??[/quote]

bmki to były dla żartu wpisane, przeciwnik rzeczywiście żaden ;)
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
Awatar użytkownika
farmero91
Początkujący
Początkujący

alez ja wiem ze bmw 1.6 to nie jest przeciwnik :piwo: poki co polo jezdzi na tym silniku, nie bierze oleju, bynajmniej nie tak duzo zebym mogl to zauwazyc :grin: zobaczymy co z tego bedzie
Obrazek
Awatar użytkownika
farmero91
Początkujący
Początkujący

z nowosci to 20 minut temu trafilem kota, i pas przedni wygiety w piz.... ale dalej juz nie pobiegl, dobrze ze sie nigdzie nie zaczepil, bo przyciagnalbym go pod blok :grin:
Obrazek
b
boczek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: boczek »

Ten kocur chyba nie był czaaarnyyy
boczek
Kozienice 2010 ]II miejsce[/color] - rzut felgą 12,7 m
Ślesin 2012 : III miejsce - Najniższe polo zlotu kategoria 86c/86c2f,
Ślesin 2012 : Najstarsze polo zlotu
Awatar użytkownika
farmero91
Początkujący
Początkujący

gdyby byl czarny to chyba nie widzialbym go w lusterku jak sie krecil na asfalcie, wiec na moje oko byl bialo czarny :grin:
Obrazek
Awatar użytkownika
NeVWille
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: NeVWille »

[quote=""farmero91""]z nowosci to 20 minut temu trafilem kota, i pas przedni wygiety w piz.... ale dalej juz nie pobiegl, dobrze ze sie nigdzie nie zaczepil, bo przyciagnalbym go pod blok :grin:[/quote]
ale mi nowość i radocha :/ trza patrzec jak sie jeździ to i kot by żył i Polo było by cale :/
Obrazek
Awatar użytkownika
farmero91
Początkujący
Początkujący

bardziej przejmuje sie moim samochodem :grin: a co do kota to jechalem 60km/h i nie zdazylem zdjac nogi z gazu wiec chyba nie bylo dla niego szans :D z reszta samochod juz wyprostowany, a jesli dalej chcesz sie klocic to policz ile od samochodu musial wybiec zeby trafic kawalek za kolem i obic sie o reszte samochodu od spodu. mysle ze bylo to jakis metr moze poltora od pobocza. nawet chcac go nie trafic, nie mialem szans zahamowac :szefu:
Obrazek
V
Vanilla
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Vanilla »

przesadzasz NeVWille trochę, w końcu to zwierzak, który nie myśli zanim wybiegnie na drogę, więc kolega mógł faktycznie nie zdążyć zareagować. ale koty to w ogóle jakieś pechowe, jak nie wybiegają pod koła, to szczają na auto. :| kiedyś mi taki narobił na podszybie, jak odpaliłem nawiew, to myślałem, że podczas jazdy z auta wyskoczę. :shock:

farmero91, ja bym wrzucał NZ, 3F albo ABU. najmniej kombinowania i komplikacji, a też fajnie jeździ. :P
Awatar użytkownika
farmero91
Początkujący
Początkujący

ale to potrzebuje jakiegos ogarnietego elektryka ktory mi to wszystko podlaczy, bo tutaj gaznik NZ jest na wtrysku wiec komputer, itp. chyba ze ktos ma pojecie jak to inaczej zrobic :grin:
Obrazek
b
boczek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: boczek »

Kot to kot.Zostało mu jeszcze 6 żyć.

To ma być wątek na małej glebie i glebe zaliczył.
Koniec off-topa.
boczek
Kozienice 2010 ]II miejsce[/color] - rzut felgą 12,7 m
Ślesin 2012 : III miejsce - Najniższe polo zlotu kategoria 86c/86c2f,
Ślesin 2012 : Najstarsze polo zlotu
Awatar użytkownika
farmero91
Początkujący
Początkujący

mala aktualizacja w postaci jednej fotki :grin:
Obrazek