Tłumik końcowy dziura :(

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

S
Stojeden
Newbie
Newbie

Post autor: Stojeden »

Też brałem z http://www.tlumikisamochodowe.pl/, ogólnie polecam, szybka wysyłka i niedrogo.
Z przesyłką za środkowy i końcowy zapłaciłem ok 180pln.
m
maniek6N
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: maniek6N »

[quote=""czaja""][quote=""przeszkadzajkarz""]2. Czy za 150 zł da się kupić coś dobrego? Nie interesuje mnie tuning i sportowe wycie, na razie nie mam kasy i chcę mieć sprawne auto.
3. Czy znacie kogoś zaufanego w okolicy Warszawy (mieszkam na Białołęce), kto robi to dobrze i za normalne pieniądze?[/quote]

Zajrzyj na tą stronkę:
http://www.tlumikisamochodowe.pl/
i dobierz sobie coś. Ja w zeszłym roku kupowałem u nich komplet środkowy i końcowy i wyszło ok. 150zł. A sami mechanicy mówili że to co kupiłem to średnia półka i nie mieli złych opinii o tych tłumikach.
Jeśli chodzi o wymianę to każdy warsztat ci wymieni tłumik jeżeli przyjedziesz już ze swoim. Wymiana nie jest droga.[/quote]

wymiana nie ale marudzenie Panów mechaników niekiedy bywa denerwujące jak przyjechałeś z swoimi tłumikami a oni mają cały magazyn
zawias SUPERSPORT
dolot STOŻEK HKS
fele AZEV
wydech PROEX
i nic więcej - dobrze jedzie i fajnie mruczy
Awatar użytkownika
pisz69
Początkujący
Początkujący

Post autor: pisz69 »

Poszedłem do sklepu podałem rocznik, pojemność itp. po czym pan z zaplecza przytargał tłumik zapłaciłem 70 zł, dostałem 2 lata gwarancji - pasował jak ulał.
m
maniek6N
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: maniek6N »

zwykły seryjny a nie gadający przyjemnym nie męczącym basikiem; który po roku zgnije i znowu problem bo trzeba zdjąć jechać czekać na rozpatrzenie gwarancji itp itd a samochód uziemiony
a jak będziesz chciał dołożyć do niego fajną końcówkę to 100zł nie starczy
zawias SUPERSPORT
dolot STOŻEK HKS
fele AZEV
wydech PROEX
i nic więcej - dobrze jedzie i fajnie mruczy
ODPOWIEDZ

Wróć do „układ dolotowy + wydechowy”