Silnik: 1.6 16V AJV 88kW/120KM
Rocznik: 1999
Kolor: czarny
Przebieg: 160000
Wyposażenie: Klima, pełna elektryka, 2 poduszki, wspomaganie kierownicy, ABS, halogeny, centralny zamek, alarm, alufelgi oryginalne BBS 15'', radio :-D
Zaraz po zakupie wymieniłem wszystkie filtry i płyny. Doszły jeszcze hamulce (tarcze przód TRW, tył Brembo, klocki 4 x ATE), łożyska, czujnik oleju i kilka innych rzeczy, o których "zapomniał" wspomnieć sprzedający :-D. Zakupiłem również płaskie wycieraczki Boscha i nakładki na pedały (coś jak Audi TT, ten styl).
Niżej zdjęcia (tylko 2, bo auto w takim stanie nie zostanie długo

Co do planowanych zmian to tak, Stage I będzie obejmował:
- lakierowanie całego auta na czarno (czyli tak jak jest) wraz z usunięciem rysek, wgniotek itd. Termin u lakiernika mam niestety dopiero za miesiąc...
- usunięcie bocznych listew
- regeneracja alufelg
- montaż lamp przednich Angel Eyes z czerwonymi wkładami
- montaż tylnych lamp diodowych czerwonych... zdemontowane, bo okazały się strasznie lipne... obecnie siedzą tylne 6N2 i tak zostanie
- montaż bocznych kierunków diodowych z ciemnymi wkładami
- montaż ori grilla wraz z lakierowaniem znaczka VW na czarny mat (front) i czerwony (wnętrze), podobna akcja ze znaczkiem tylnym
- wymiana świec na NGK V-Line
Zdjęcia auta Stage I dopiero pod koniec września jak dobrze pójdzie

Jeżeli chodzi o plany to na przyszły sezon chcę trochę pogrzebać przy silniku. Z pewnością wjedzie stożek z porządnym dolotem, trochę pobawię się z wydechem (tak żeby nie było jednak za głośno, już nie te lata hehe

Co do zawieszenia to się jeszcze zastanawiam, nie wiem, może wrzucę gwint. Problem w tym, że potrzebuję auto do normalnej jazdy, bez zastanawiania się czy aby nie jest za nisko... Z cała pewnością założę komplet rozpórek.
Felgi, póki co zostaną seryjne BBS, które zregeneruję i polakieruję. Na przyszły sezon planuję czerwone OZ 35TH Anniversary 8-) Cena póki co zaporowa...
Co do wnętrza to zostanie raczej seryjne. Uważam je za udane, podobają mi się czerwone wstawki, pasy itd. Natomiast oczywiście odświeżę je, cała tapicerka pójdzie do prania. Obszyję na nowo kierownicę, mieszek i ręczny (wszystko jak seria). Chcę również zamontować dodatkowe wskaźniki, ale nie na słupku

Car Audio nie planuję. Nie moja bajka... Radio jest i gra, co mi wystarczy

Ok, to by było na tyle póki co. Opinie, sugestie mile widziane