W razie gdyby nie dało rady na tym przewodzie co bezpośrednio idzie do 3 stopu to od lewej lampy się da. Jutro Ci najwyżej cyknę fotkę, bo teraz w pracy niestety
Stop w polo jest w kabelu czerno-czerownym przy lampie. Ciągniesz z stamtąd jeden kabelek przez klapę a masa jest wzięta z ogrzewania (-) tylnej szyby. Tak jest w oryginale, dziwne ale zmieniałem klapę a miałem bez 3 światła stop i oryginalne okablowanie "nowej" klapy było tak zrobione. Tylko w tym ogrzewaniu trzeba znaleźć mase, zeby sie nie wpiać w + bo nie zaświeci. Mierniczek z jednej strony do czerowno-czarnego a z drugiej popróbować która strona to minus na ogrzewaniu, wtedy ma zaświecić.
A Jak Ci sie nie chce szukac w podgrzewaniu to porostu wepnij sie w czerwono-czarny (+) a mase to popatrz który to masa na wkładzie lampy, i ciągniesz dwa kable bezpośrednio do nowej lampy stop.
[quote=""qwertypol""] A widziałem jeszcze, że są lotki z dodatkowym stopem, takie coś podejdzie do zwykłej szyby?[/quote]
Podejdzie tylko w 6N były dwa rodzaje klap: przed małym liftem bez przetłoczenia i po małym lifcie z przetłoczeniem. Trzeba na to zwracać uwagę kupując lotkę.