Nie miałem czasu ,żeby napisać coś o mojej Polówce bo cały czas coś przerabiam. Jest to moje drugie polo .Auto nabyłem ok 15 października tego roku typowy model :
VW Polo 1.0, rok prod 1998 kolor granatowy metalic przebieg 68000 tys mil

3D bo tylko takiego poszukiwałem co w IE nie jest łatwą sprawą
stan auta jak na te warunki bardzo dobry nie licząc połamanych plastików w środku z którymi się juz uporałem i zasyfionej całej tapicerki ,do zrobienia podgrzewanie tylnej szyby wypalone ścieżki ale tu są 2 opcje albo nowa klapa z dobra szybą i mody albo klejenie nowej szyby jeszcze nie zdecydowałem.
wyposażenie: są tylko elektryczne lusterka
brak wspomagania ,elektrycznych szyb , centralnego zamka
Fotki auta po zakupie

Plany:
Gwint
Rozpórki przód i tył
Zmiana hamulców w opcji
Lampy 6n2
Przód smoked + kierunki clear z czarnym środkiem ,kierunki boczne clear z czarnym środkiem
grill bez znaczka
Felgi szeroka stal 8x14
Zmiana podświetlania zegarów i środka na czerwone
Montaż centralnego zamka z osobnym kanałem na klapę ,klapa otwierana automatycznie z pilota
BRA na maskę
Maska w rost ?
Zmiana kolorów plastików na czarne
Montaż wspomagania i elektrycznych szyb
Zmiana audio ,mam tylko głośniki w podszybiu w planach głośniki w drzwi zestaw odseparowany + wzmacniacz i zabudowa głośnika niskotonowego w bagażniku opcji mam parę
Usunięcie tylnej kanapy
Zmiana foteli
Usunięcie listew bocznych
Wycięcie ucha do holowania ale nad tym się jeszcze zastanawiam
swap hmmm może , na razie auto służy mi tylko do dojazdów do pracy i mi wystarcza

Dużo już zrobiłem
Gwint na aucie wybór padł na FK AK street kupowany w UK podziękowania dla kolegi czekibartek za namiary, Kupiłem felgi okazyjnie 16 na 7,5' na oponie 195 45 16 trochę zniszczone ale pracuje nad nimi jedna po polakierowaniu na fotkach ,jak fele mi spasuja w kolorze to pójdzie opona 165 45 16 może w nadkole sie uda wcisnąć

fotki po modach nie mam wszystkich niestety
gwint i koło nowe ,usunięta wycieraczka i znaczek w czarny mat, blachy german

Klamka na razie psuje cały tył ale jest po zdjęciu lakieru bo odpryski były i utleniała się docelowo ma jej nie być po instalacji centralnego zamka z kanałem osobnym na klapę wszystko jest w trakcie realizacji
Poszły felgi na tył po malowaniu w szary mat ,przód na serii na razie :banghead: pogoda nie daje rady

Tył 195 45 16 + 155 70 13

Lampy 6n2

Trochę ze środka w nocy deska jeszcze odstrasza

przełącznik + lusterka

Maska na testy założona podczas robienia smoked front + bra jeszcze nie skończona gdzieś pozostał ocynk :banghead:

Jutro przyjdą lampy na auto po klejeniu to nowe foty zapodam
Pozdrawiam