[quote=""bzyczek2610""]przy zimnym kapselku [/quote]
też bym sobie wypił ale choroba nie pozwala Mark widzę że wygraliśmy konkurs na zdjęcie do plakatu :yahoo: :yahoo: Maziunia81 tez wygrała :good: :good:
[quote=""bzyczek2610""]nie musicie dziekowac[/quote]
ależ nie dziękujemy to był wasz obywatelski obowiązek zagłosować na jedyne możliwe zdjęcia które się nadawały na plakat :rotfl: :rotfl:
to sie z wami podziele kawalkiem pracy ktora zrobilem na rzecz plakatu:
niestety wygrany 6N mimo ze ladnie wygladajacy jest lekko nieforemny i do puki nie wymysle jak ma wygladac pole dotyczace tego modelu bedzie wygladac IMO jak k%$a. Chyba ze podeslane przez Marka pelnowymiarowe zdjecie bedzie sie nadawalo na wyciecie np boku aby poszerzyc jego fote.
fajny plakacik :piwo: , szkoda ze ta 6N jest tak nie fortunnie sfotografowana :/ i ucieta :? to samo ten czarny Variant :/ ,ale ziomuś na tym skrzyzowaniu pewnie z GPS jechal :lol: :blind:
alienek kupilem błotnik :banan1:, teraz czekam az mi go przysla. Ze zdjec wynikalo, ze bez rdzy i bez wgniecen i zielony... ale nie tak zielony odcien jak w moim polo:)
to fajnie podeslij mi fotki smaczkow z Twojej polowki .. bo chce tamten temat skonczyc i moze 6N i 6n2 pod noz wezme .. ja ciezko mysle jaka chce miec tapicerke czarno-biala, czarno-bananowa , czarno-kawa z mlekiem .. ehh lipa